2020-08-08 03:58

Naţionala de handbal feminin a României, calificată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial

 |  07:59
Naţionala de handbal feminin a României, calificată în sferturile de finală ale Campionatului Mondial

Naţionala de handbal feminin a României s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Danemarca. Echipa ţării noastre a învins, în optimile competiţiei, deţinătoarea titlului, Brazilia, cu scorul de 25-22 (13-8).

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Tomas Ryde, a declarat în urma acestei victorii meciul de duminică seară a fost pregătit foarte bine, fiind „mult antrenament mental şi psihologic".

"Foarte multe lucruri le-am pus cap la cap din meciurile dinainte, ne-am pregătit foarte bine, a fost foarte mult antrenament mental şi psihologic. Am avut un final de meci cu apărarea foarte bună, Paula Ungureanu a fost extraordinară, Geiger şi-a îmbunătăţit jocul mult. Urmează jocul cu Danemarca,va fi o nouă provocare şi va fi foarte frumos. Vom lua totul pas cu pas", a declarat Tomas Ryde, la Dolce Sport.

Portarul Paula Ungureanu, care a fost declarată jucătoarea meciului, a afirmat că România a avut mai multă ambiţia decât în meciurile trecute.

"Ambiţia a fost în plus astăzi, ne-am dorit mult victoria şi îi mulţumim lui Dumnezeu că am obţinut-o. Am fost foarte motivate. Am alături de mine familia, dar avem şi fanii aceştia minunaţi cărora le mulţumim din inimă. De mâine vom vorbi de meciul viitor, acum vreau să mă bucur de această victorie"”, a precizat Paula Ungureanu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE