2019-07-24 05:51

Naţionala de tineret a rămas fără SELECŢIONER. De ce şi-a dat DEMISIA Daniel Isăilă

 |  14:16
Naţionala de tineret a rămas fără SELECŢIONER. De ce şi-a dat DEMISIA Daniel Isăilă

Selecţionerul reprezentativei Under-21 a României, Daniel Isăilă, a decis să-şi dea demisia din funcţie, anunţă site-ul oficial al FRF. În spatele acestei mutări este o ofertă din ţările arabe pe care antrenorul nu o putea refuza.

”Este cea mai grea decizie din cariera mea! Am lucrat extraordinar aici. Mulţumesc Federaţiei Române de Fotbal pentru şansa pe care mi-a oferit-o în 2016, iar acum, pentru înţelegere. De asemenea, le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat, oameni din federaţie sau din staff.Jucătorilor le urez succes şi sper să se califice la turneul final, pentru că merită să fie acolo. Sunt nişte băieţi extraordinari, talentaţi şi muncitori. Mulţi dintre ei vor ajunge la echipa mare în viitor. Voi fi suporterul lor numărul unu de acum încolo! Hai România!”, a declarat Daniel Isăilă, pentru frf.ro.

Daniel Isăilă a preluat selecţionata U-21 la finalul lui 2016 şi a strâns pe banca acesteia 6 meciuri oficiale, toate în preliminariile EURO 2019. Isăilă lasă echipa neînvinsă în Grupa 8, cu 3 victorii şi 3 egaluri şi cu şanse de calificarea la turneul final de anul viitor. Şi antrenorul secund al lotului U-21, Nicolae Constantin, va părăsi staff-ul, pentru a-l urma pe Daniel Isăilă.

Foto: frf.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE