2020-08-09 20:32

NAȚIONALA under 21 a României, așteptată la aeroport de sute de suporteri. Ianis HAGI: "E incredibil!"

 |  11:22
NAȚIONALA under 21 a României, așteptată la aeroport de sute de suporteri. Ianis HAGI: "E incredibil!"

Ianis Hagi a declarat, noaptea trecută, la revenirea în ţară după participarea la Campionatul European de tineret, că nu se aştepta ca la aeroport să fie prezenţi atât de mulţi fani şi că este mândru şi fericit.

“Este ceva unic, abia aşteptăm şi următorul turneu final. E incredibil, nu credeam că am făcut mândră atâta lume. Suntem fericiţi, pentru ei jucăm, pentru o ţară întreagă jucăm şi suntem fericiţi. Mai avem de muncit, avem foame de rezultate, avem foame de trofee”, a spus Hagi, potrivit News.ro.

Căpitanul Ionuţ Radu s-a declarat şi el surprins de primirea de la aeroport. “Nu ne-am fi aşteptat niciodată, mai ales la ora asta. Suntem foarte bucuroşi pentru că le-am readus bucuria suporterilor şu suntem foarte mândri de asta. Astea sunt cele mai frumoase momente”.

George Puşcaş s-a declarat emoţionat de reacţia fanilor: “Mă abţin să nu…” “Vă mulţumim pentru susţinerea acordată şi pentru toată lumea care ne-a susţinut pe tot parcursul Campionatului European, a spus el.

Componenţii reprezentativei under 21 a României, semifinalişti la Campionatul European de tineret, au revenit în ţară, noaptea trecută, după participarea la competiţia din Italia şi San Marino. Fotbaliştii au fost întâmpinaţi la aeroport de sute de fani, care au scandat: “Suntem mândri de voi”.

Naţionala under 21 a României a ajuns până în semifinale la Campionatul European, după ce a câştigat grupa C (4-1 cu Croaţia, 4-2 cu Anglia, 0-0 cu Franţa). În penultimul act al competiţiei, tricolorii au fost învinşi cu 4-2 de Germania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE