2020-02-21 15:15

Nea Mitică ştie cine va câştiga ALEGERILE de la FRF. Sfat preţios pentru Lupescu

 |  16:41
Nea Mitică ştie cine va câştiga ALEGERILE de la FRF. Sfat preţios pentru Lupescu

Nici două săptămâni nu mai sunt până la alegerile pentru şefia FRF, iar cei doi mari candidaţi, Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu dau ultimele bătălii în teritoriu pentru câştigarea electoratului. În lupta pentru scaunul Federaţiei, fostul şef al Ligii, Mitică Dragomir, îl vede câştigător pe primul, şi spune misterios şi de ce, însă îi dă un sfat important celui de-al doilea pentru a-şi putea învinge adversarul.

”Răzvan Burleanu va câştiga alegerile de la FRF. Burleanu e ajutat de fraţii noştri cu ochii albaştri”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

Mitică crede că Lupescu are o singură șansă de a-l învinge pe Burleanu: ”Lupescu, dacă e băiat deştept, îl cheamă pe Puşcaş şi îi propune postul de secretar general la Federaţie. E singura lui şansă, dacă se aliază are şanse să câştige, altfel nu”.

“Pușcaș e cel mai bun dintre cei trei. A fost fotbalist, a fost conducător, a fost antrenor, a fost impresar. Are și caracter. Dacă ar trebui să votez, el ar fi favoritul meu. Cred că are de pe acum 50-70 de voturi, dar nu știu dacă-i ajung.Sigur că Lupescu are anvergură mai mare, dar programul lui Pușcaș e cel mai bun. În opinia mea, Lupescu și Pușcaș trebuie să se înțelegă, să colaboreze și să fie unul președinte și celălalt secretar general, cum or ieși la vot.Mă tem însă să nu-i aresteze pe amândoi cu o zi-două înainte de alegeri. Burleanu e numai pe interesul său, nu în interesul fotbalului. E bună ideea lui Porumboiu de a se amâna alegerile și a se face un audit din 2014 încoace, să știe alegătorii exact cum stau lucrurile", a încheiat Dragomir.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE