2019-10-18 21:46

NEAGU prefațează DUELUL cu Gyor din semifinalele Ligii Campionilor: Nu mai e sperietoarea de altădată

 |  14:38
NEAGU prefațează DUELUL cu Gyor din semifinalele Ligii Campionilor: Nu mai e sperietoarea de altădată

CSM București va întâlni pe Gyor ETO, nimeni alta decât campioana en-titre a Europei, cele două echipe urmând să fie față în față la mijlocul lunii viitoare în semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin. Starul grupării din Capitală, Cristina Neagu, a prefațat duelul cu puternica gruparea maghiară, fiind totuși de părere că adversara nu mai este una de speriat, ca în trecut, mai ales că, după părerea sa, CSM poate învinge pe oricine dacă joacă la potențial maxim.

"Am început pregătirea imediat după cel de-al doilea meci cu Metz. Ştim toţi cine e Gyor, actuala campioană a Europei, joacă din nou acasă cu 10.000 de oameni în spate, însă încercăm să ne pregătim cât putem de bine pentru că ne dorim foarte tare să ajungem să jucăm finala. Scorul pleacă de la 0-0, nu cred că Gyor este sperietoarea din alte sezoane. Şi noi am avut urcuşuri dar şi coborâşuri, din păcate, însă ştim că într-o zi bună CSM Bucureşti poate să învingă orice echipă din lume. Îmi doresc să câştig titlul cu o echipă din România şi şansele sunt foarte mari de vreme ce mergem la Final Four", a spus Neagu, conform News.ro.

"Practic, sunt două meciuri ce ne despart de trofeul Ligii Campionilor. Însă sunt două meciuri infernale, trebuie să jucăm excelent şi să avem şi un pic de noroc pentru a câştiga trofeul. Atmosfera va fi un avantaj pentru Gyor, un avantaj pe care din păcate îl au în fiecare an, însă avem şi noi suporterii noştri şi sperăm să vină în număr cât mai mare la Budapesta, pentru că avem nevoie de ei", a mai afirmat Neagu.

"Per Johansson a schimbat atmosfera din echipă, e normal ca atunci când se schimbă antrenorul să se provoace un anumit şoc, dar nu trebuie uitat că Helle Thomsen ne-a dus până în sferturi. Pentru noi nu mai contează acum, noi încercăm să pregătim cât putem de bine să încercăm să câştigăm împotriva lui Gyor şi să ne luptăm pentru trofeu", a precizat jucătoarea campioanei României.

"De fiecare dată Gyor joacă primele în semifinale, indiferent de sezon. Este un avantaj dacă te califici în finală, pentru că sunt mai multe ore de recuperare. Este extrem de greu să joci două zile la rând, eu sper din tot sufletul ca federaţia europeană să ia măsuri în acest sens în viitor şi să se joace cu o zi de pauză pentru că e foarte greu mai ales pentru jucătoarele care sunt pe teren 60 de minute. Eu nu am avut nicio preferinţă la tragerea la sorţi şi feeling-ul meu era că o să picăm cu Gyor. Pare cel mai echilibrat Final Four, acum să vedem ce va fi în acel weekend", a încheiat interul lui CSM.

CSM Bucureşti va întâlni deţinătoarea Ligii Campionilor, Gyor, iar Rostov-Don pe HC Vardar în semifinalele Ligii Campionilor, la Turneul Final Four de la Budapesta. CSM Bucureşti s-a calificat Turneul Final Four al Ligii Campionilor, după ce a eliminat formaţia franceză Metz Handball, cu 34-21 şi 20-27. Gyor a trecut de Buducnost, cu 30-28 şi 26-20, HC Vardar a eliminat pe FC Midtjylland, cu 32-25 şi 24-23, iar Rostov-Don a trecut de FTC Budapesta, cu 32-22 şi 31-29.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE