2020-08-07 01:16

Nebunie la DINAMO. Rednic a fost DAT AFARĂ după o ceartă monstru cu Negoiță

 |  14:43
Nebunie la DINAMO. Rednic a fost DAT AFARĂ după o ceartă monstru cu Negoiță

Aventura lui Mircea Rednic la Dinamo nu a durat nici de data aceasta prea mult. Antrenorul s-a certat la cuțite luni dimineață cu patronul Ionuț Negoiță pe tema bugetului de anul viitor al echipei. Cum acesta din urmă nu a vrut să audă de banii ceruți de antrenor pentru a face echipă puternică la anul, cei doi s-au contrat atât de serios până și-au spus la revedere. În plus, Negoiță își dorea să facă rost de bani prin vânzarea a doi dintre cei mai buni jucători ai formației, Nistor și Montini, în timp ce Strâmbul a luat foc când a auzit de planurile șefului său.

"FC Dinamo București și antrenorul principal Mircea Rednic au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ștefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competițional 2018-2019. Mircea Rednic a fost numit la conducerea tehnică a dinamoviștilor pe 15 octombrie 2018, după 11 etape disputate în campionat. Echipa din Ștefan cel Mare a fost eliminată din Cupa României, două săptămâni mai târziu, a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 la începutul acestui an și a încheiat sezonul pe locul 9 în clasament. Dincolo de rezultate, FC Dinamo București îi mulțumește lui Mircea Rednic pentru activitatea pe banca echipei din Ștefan cel Mare", se arată într-un comunicat al clubului din Ștefan cel Mare.

Cine vine antrenor?

În momentul de față, oficialii din Ștefan cel Mare nu au o variantă de înlocuire a lui Mircea Rednic. Cele patru nume vehiculate sunt cele ale lui Liviu Ciobotariu, Flavius Stoican, Claudiu Niculescu și Florin Bratu. Primul este în negocieri foarte avansate pentru preluarea naționalei Libanului, și e puțin probabil să meai dea în spate, al doilea a fost demis acum câteva zile de la Poli Iași, însă nu are o relație prea bună cu fanii dinamoviști, Clau-gol se va gândi de 10 ori mai bine dacă va accepta o eventuală ofertă, după ce în toamnă a fost aruncat ca o măsea stricată de la echipă de Negoiță după doar cinci meciuri. Cel mai probabil și el va spune pas. În cazul lui Florin Bratu, antrenorul cu care dinamoviștii au început sezonul, el nu a fost în stare să salveze pe Aerostar Bacau de la retrogradarea în liga a treia, iar șefii roș-albi sunt circumspecți să îi mai dea echipa pe mână.

Peluza Cătălin Hâldan, mesaj ironic

Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj ironic imediat după ce Mircea Rednic și-a reziliat contractul cu Dinamo. Fanii lui Dinamo, mari susținători ai antrenorului, au avut un mesaj ironic la adresa finanțatorul echipei: “Mulțumim, Negoiță! Mare caracter” 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE