2020-04-03 19:19

Nici o televiziune nu achiziţionase până ieri drepturile tv pentru dubla manşă. Dureri de cap pentru ialomiţeni înaintea meciului cu Zenit din Liga Campionilor

 |  17:02
Nici o televiziune nu achiziţionase până ieri drepturile tv pentru dubla manşă. Dureri de cap pentru ialomiţeni înaintea meciului cu Zenit din Liga Campionilor

După egalul chinuit de la Târgu Jiu, Unirea Urziceni va întâlni,marţi, în Ghencea, liderul din campionatul Rusiei, Zenit Sankt Petersburg, înprima manşă a turului III din Liga Campionilor.

Surpriza ediţiei trecute a Ligii Campionilor, vicecampioanaRomâniei are toate motivele să se teamă înaintea acestei duble manşe de foc. Cudoar două meciuri oficiale disputate în acest sezon, ambele fără victorie,Unirea va da piept cu o echipă neînvinsă din luna octombrie a anului trecut,actualmente lider autoritar în Rusia.

Elevii lui Spalleti au trecut fără probleme în weekend deRostov, scor 3-1, în deplasare, în etapa a 14-a, şi pare tot mai aproape de alcincilea trofeu din ultimii patru ani. "Nu este unmoment ideal să jucăm cu Zenit, care e în plin campionat. Vom intra pe teren şivom juca. E o diferenţă de valoare şi buget între cele două echipe, dar Unireaare o şansă de care va profita”, a explicat antrenorul Unirii,israelianul Ronny Levi.

Ialomiţenii au mai primit două veşti proaste înainteameciului cu Zenit. Site-ul oficial al clubului a fost spart de hackeri, iarpână ieri, nici o televiziune din România nu a achiziţionat drepturile tvpentru dubla manşă, astfel că doar cei care vor fi marţi seară pe Ghencea vorputea vedea Unirea la treabă. Biletele s-au pus deja în vânzare şi costă între5 şi 250 de lei, la ora meciului (n.r. 21.45) fiind aşteptaţi aproximativ15.000 de spectatori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-08-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE