2019-10-20 04:04

Noaptea minții. Gigi Becali a DAT AFARĂ trei jucători după UMILINȚA din Cupă

 |  10:36
Noaptea minții. Gigi Becali a DAT AFARĂ trei jucători după UMILINȚA din Cupă

Chiar dacă “la cald” a dat senzația că nu-l interesează eșecul jenant din Cupă, și a încercat să le ia apărarea jucătorilor, Gigi Becali fierbea de nervi. La nici 24 de ore după meci, latifundiarul din Pipera s-a trezit din letargie și a luat decizia de a da trei jucători afară. Doi erau oricum “clienți vechi” de-ai săi, însă în privința celui de-al treilea chiar pare o surpriză.

"Lista neagră" îi cuprinde pe fundașii Artur Jorge și Ionuţ Larie, dar și pe mijlocașul Ovidiu Popescu. 

Cei 3 au fost titulari în meciul de la Sibiu, însă au avut prestaţii slabe, la fel de slabe ca și coechipierii lor. Artur Jorge a fost înlocuit în minutul 66 cu Ianis Stoica, Ovidiu Popescu n-a terminat meciul pe teren, fiind eliminat în minutul 74, pentru două galbene, în timp ce Larie a fost integralist, însă a fost penibil, ca și colegul său Bălașa. 

Artur Jorge era oricum împrumutat de la Braga până la finalul sezonului, dar n-a jucat decât câteva zeci de minute, Larie a fost luat la preț de solduri astă-vară de la CFR Cluj, Ovidiu Popescu fiind singurul pe care Becali a plătit ceva bani Timișoarei, circa 200.000 de euro, în urmă cu un an și jumătate, scrie Digisport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-02Parerea ta...

@ALLISON HOWARTS
02 Mar 2018

ESTI AICI SI PENTRU UN SCURT ? SINT GATA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE