2019-05-26 08:08


NOROC chior pentru tineretul lui Radoi la TRAGEREA la SORŢI a preliminariilor CE 2021

 |  12:36
NOROC chior pentru tineretul lui Radoi la TRAGEREA la SORŢI a preliminariilor CE 2021

Naţionala de tineret a României a avut parte de şansă mare la tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminariile Campionatului European 2021, găzduit de Ungaria şi Slovenia. Aflată în urna a doua valorică, reprezentativa antrenată de Mirel Rădoi a scăpat de adversari ca Italia, Franţa, Anglia, Germania, Spania, Serbia, Croaţia, Portugalia, toţi capi de serie, şi va da piept cu Danemarca, teoretic cea mai slabă echipă.

Tricolorii vor mai întâlni în Grupa a 8-a pe Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta.

NOROC chior pentru tineretul lui Radoi la TRAGEREA la SORŢI a preliminariilor CE 2021
zoom

Au fost trase la sorţi 8 grupe de câte 6 echipe şi una de 5. Se califică la EURO câştigătoarele celor 9 grupe, în timp ce primele două formaţii clasate pe locurile secunde vor disputa un baraj în dublă manşă pentru ultimul loc la turneul final. Gazdele Ungaria şi Slovenia sunt calificate din oficiu.

Preliminariile încep în perioada 18-20 martie 2019, însă pentru selecţionatele calificate la EURO 2019 primele meciuri vor fi programate abia în perioada 2-10 septembrie 2019. La calificările care încep în toamna anului viitor sunt eligibili pentru echipa naţională U21 toţi jucătorii născuţi începând cu data de 1 ianuarie 1998. Astfel, mulţi dintre cei care s-au calificat acum cu naţionala de tineret la CE de anul viitor, nu vor mai fi eligibili şi pentru preliminariile viitoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-11

TAGURI: noroc, tragere la sorti, nationala tineret, romania, preliminarii, adversari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri