2020-07-02 19:45

Noul campion naţional la drift se decide astăzi la Curtea de Argeş

 |  13:59
Noul campion naţional la drift se decide astăzi la Curtea de Argeş

Nu mai puţin de 30 de piloţi din toată ţara, aflaţi la volanul unor maşini care au între 300 si 700 cai putere,se duelează astăzi, la Curtea de Argeş, în ultima etapă a Campionatului Naţional de Drift, la finalul căreia se va decide şi noul campion al anului. În cadrul evenimentului, intrarea este liberă, iar fanii o să aibă ocazia să participe la sesiuni de Taxi drift și să câstige diferite premii substanţiale din partea Rampage Gear, M3Studio Piteşti si a altor parteneri ai evenimentului.

 

“Ne dorim să arătăm tuturor românilor faptul că driftul nu înseamnă acele cerculeţe şi burnout, ci reprezintă un stil de pilotaj care deja începe şi în România să prindă amploare crescând exponenţial de la an la an, atât ca număr de simpatizanţi, cât şi nivelul calitativ al piloţilor. E foarte important să fie practicat într-un cadru sigur, departe de stradă. Acest eveniment respectă standardele competiţiilor din motorsport internaţionale asigurându-se padoc standardizat, asistenţă medicală şi asistenţă tehnică pe toată durata evenimentului”, a spus Vlad Stanescu pilot si organizator al acestui eveniment .

„Cu timpul sperăm să devină o tradiție și în Curtea de Argeș acest sport, argeșenii , ne-au primit cu brațele deschise  încă de când am filmat clipul de promovare, noi am încercat ca prin acest eveniment să aducem un plus de bucurie și de spectacol tuturor argeșenilor", a declarat şi Teo Jubleanu din partea M3Studio.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE