2020-02-17 23:45

Nu s-a găsit nici un vinovat pentru moartea rugbystului de 19 ani. Familia lui Bogdan Alexandru Grădinaru, lăsată de izbelişte

 |  17:36
Nu s-a găsit nici un vinovat pentru moartea rugbystului de 19 ani. Familia lui Bogdan Alexandru Grădinaru, lăsată de izbelişte

La aproape o lună de la moartea rugbystului AlexandruGrădinaru, pe patul unui spital din Oradea, din cauza unui virus, nimeni nu afost tras la răspundere pentru tragedie. În plus, clubul CSU Aurel Vlaicu Aradle-a transmis părinţilor să renunţe la orice intenţie de a deschide un proces,deoarece nu are nici o şansă să câştige.

Tatăl rugbystului, Viorel Grădinaru, e decis însă să facădreptate şi la 1 septembrie va acţiona în instanţă atât clubul arădean, cât şispitalul Casa Austria din Timişoara, acolo unde tânărul a contractat un virusputernic, care i-a fost fatal pe 15 iulie.

“Băiatul meu s-a accidentat pe terenul de joc, iar primulajutor nu a existat. Acum cei de la club nu mai au nici o treabă. M-au lăsatsingur, nu m-au ajutat cu nimic. Am primit 100 de milioane de lei de laasigurări. Păi atât valorează viaţa copilului meu? Ei au dat la asigurăricâteva milioane pentru toţi jucătorii pentru un an, e normal să primesc aşapuţin. În schimb, mi-au transmis prin cineva să stau liniştiti, să nu îi dau înjudecată, pentru că oricum nu voi câştiga. Ei bine, eu mă voi lupta încontinuare cu ei”, ne-a spus Viorel Grădinaru.

Acesta e dezamăgit şi de faptul că, deşi fiul său acontractat un virus într-un spital din Timişoara, o anchetă nu s-a desfăşuratdecât la Oradea, acolo unde tânărul sportiv şi-a petrecut ultimele zile dinviaţă. “Colegiul medicilor din Oradea a făcut o anchetă la Pelican, dar cei deacolo nu au nici o vină. De fapt, trebuie să le mai dau eu bani. La Timişoara eproblema, acolo a ajuns copilul meu să moară. Şi-au bătut joc de el. Nu mă voilăsa până nu se face dreptate”, a conchis tatăl lui Bogdan Alexandru Grădinaru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE