2019-10-18 21:42

UPDATE. O ECHIPĂ din play-off a rămas fără ANTRENOR. A fost FORŢAT să plece

 |  15:41
UPDATE. O ECHIPĂ din play-off a rămas fără ANTRENOR. A fost FORŢAT să plece

O echipă de play-off a rămas luni fără antrenor. Tehnicianul fost practic forţat să plece, după ce a făcut tot e se putea şi ce nu se putea ca echipa să prindă un loc de play-off, deşi la începutul sezonului nimeni nu-i dădea vreo şansă după ce i-au fost vânduţi toţi jucătorii de valoare.

UPDATE 20.02. Gheorghe Mulţescu va prelua echipa Astra Giurgiu, unde îl va înlocui pe Edward Iordănescu, anunţă Digisport. În vârstă de 66 de ani, Mulţescu a mai antrenat Astra Giurgiu în perioadele 2001-2002, când era Astra Ploieşti, şi 2012. Ultima echipă antrenată de Mulţescu a fost CS Universitatea Craiova, din iunie 2016 până în mai 2017.

Edi Iordănescu şi Astra Giurgiu au încheiat amiabil înţelegerea. Teoretic, pentru că practic antrenorul a avut această iniţiativă, după ce patronul Ioan Niculae l-a umilit în ultima perioadă. Atât pe el, cât şi pe jucători. Nu le-ar fi achitat prima de calificare în play-off, dar nici ultimele salarii, iar când aceştia au avut tupeul să-şi ceară drepturile, au fost jigniţi în ultimul hal.

Anunţul oficial a fost făcut în urmă cu puţin timp pe site-ul oficial al celor de la Astra. “În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru.Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra", se arată pe site-ul oficial al giurgiuvenilor.

La finalul partidei pierdute c Viitorul, Niculae și-a pus la zid echipa și antrenorul și a anunțat măsuri drastice la vară. "N-am mai văzut de mult o asemenea adunătură de 11 jucători așa slabi. Cred că de când era Astra Ploiești. Am găsit și vinovatul. Este portarul stadionului  care nu l-a anunțat pe domnul antrenor că meciul începe la ora 18:00. Ei erau cu toții, săracii, adormiți. Nici în liga a treia nu poți să vezi o echipă care să joace așa slab cum am făcut-o noi în prima repriză. Nici n-am ajuns la poarta adversă. Domnul Edi Iordănescu nu este în pericol, pe el nu îl dă nimeni afară. Se dă singur afară că nu vorbeşte cu nimeni, nici măcar cu antrenorii lui secunzi. Este singurul antrenor pe care l-am avut de-a lungul anilor care nu se consultă cu nimeni. De fiecare dată susține că răspunderea e a lui. Să-mi explice și mie cum răspunde de meciul de astăzi", a tunat Niculae.

Edward Iordănescu a preluat-o pe Astra în iunie 2017 şi, cu un lot format aproape peste noapte, dar şi cu un buget redus, a reuşit să califice formaţia giurgiuveană în play-off-ul Ligii 1. În cariera sa, Edi Iordănescu le-a mai antrenat pe Steaua (interimar), FC Vaslui (asistent), ASA Tg. Mureş, Pandurii şi CSKA Sofia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE