2019-11-14 04:13

O nouă problemă medicală pentru Maradona. A fost OPERAT de urgenţă

 |  10:01
O nouă problemă medicală pentru Maradona. A fost OPERAT de urgenţă

Legendarul Diego Maradona a fost suferit sâmbătă o intervenţie chirurgicală pentru oprirea unei hemoragii la stomac.

Maradona, în vârstă de 58 de ani, a descoperit că are hemoragie în timpul unui control la spitalul din Olivos, la începutul lunii ianuarie. Operaţia în sine nu a fost complicată, dar a avut ca scop rezolvarea “neplăcerilor” cauzate de problemă.

“Procedura chirurgicală a lui Diego Maradona s-a încheiat. Slavă Domnului, totul a mers perfect”, a notat pe Twitter avocatul argentinianului, Matias Morla.

Probleme peste probleme

De-a lungul timpului, Maradona a ajuns de mai multe ori la spital. Ultima dată, el a avut probleme în timpul Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, când a leşinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria. În 2004, Diego Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, iar în 2005 a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească. În 2007, s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependenţa de alcool. În ultimele luni, a mers cu ajutorul cârjelor, din cauza unor probleme la genunchi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE