2020-07-05 02:40

Octavian Bellu: România are încă potențial la gimnastica de performanță

 |  16:40
Octavian Bellu: România are încă potențial la gimnastica de performanță

Antrenorul echipei feminine de gimnastică, Octavian Bellu, este de părere că România va putea avea performanțe și în viitor. Potrivit lui Bellu, copiii care participă la selecțiile de la Deva au potențialul de a deveni campioni.

Octavian Bellu, antrenorul lotului național feminin de gimastică, este încrezătorul în viitorul gimnasticii românești. „Ceea ce facem astăzi, cred că demonstrează, încă o dată, celor care erau sceptici, că încă România are potențial. (...) Eu cred că o parte din acești copii îi vom regăsi în anul 2024, la Jocurile Olimpice”, a declarat Bellu.

Oficialul român a subliniat importanța pe care a avut-o și o mai are încă orașul Deva pentru gimnastica din România. „Mi-am petrecut în această sală douăzeci și ceva de ani. Nu spun că nu am nostalgia acelor vremuri în care de aici ieșeau, pe bandă rulantă, medalii de aur. Aici se întâmplau miracole, aici veneau reporteri și televiziuni din întreaga lume să înțeleagă ce înseamnă miracolul de la Deva”, a explicat antrenorul lotului național feminin de gimnastică.

Aproximativ 300 de fetițe cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani au venit sâmbătă la Deva pentru a participa la preselecția „Țară, țară, vrem campioane”, finanțată de Petrom. Evenimentul a avut loc la sala olimpică a Colegiului Național Sportiv „Cetate” Deva. Fetițele au luat parte la mai multe teste pentru a putea fi evaluată capacitatea lor de a face gimnastică de performanță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-05-31

In legatura cu acest articol...

DECIZIE. Octavian Bellu și Mariana Bitang au demisionat din COSR

Alegerea lui Alin Petrache ca preşedinte al COSR a atras acuze dure pe linie politică din partea contracandidaţilor Octavian Bellu şi Elisabeta Lipă

Octavian Bellu, dezamăgit după alegerile de la COSR: Credeam că va fi o întrecere fair-play
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE