2020-08-09 12:46

OFICIAL. Adio titluri de campioană în acest sezon în Liga Naţională masculină şi feminină de handbal

 |  15:14
OFICIAL. Adio titluri de campioană în acest sezon în Liga Naţională masculină şi feminină de handbal

Federaţia Română de Handbal a decis, luni, să nu acorde titlurile de campioană în acest sezon în Liga Naţională masculină şi feminină.

Competiţiile, întrerupte de pandemia de coronavirus, nu se vor mai relua. Dinamo (21 de meciuri) conducea în clasament în liga masculină, cu 55 de puncte, fiind urmată de Potaissa Turda (22 de meciuri), cu 50 de puncte şi de CS Minaur Baia Mare (23 de meciuri), cu 43 de puncte.

La feminin, SCM Râmnicu Vâlcea (18 meciuri) şi CSM Bucureşti (17) ocupau în această ordine primele două locuri, la egalitate de puncte, 43, despărţite fiind de golaveraj. CS Minaur Baia Mare (18) ocupa locul 3, cu 36 de puncte. SCM Râmnicu Vâlcea va evolua în Liga Campionilor, iar CSM Bucureşti va solicita probabil un wild card pentru aceeaşi competiţie.

"Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a votat astăzi (cu 11-5) să nu se acorde titlul naţional în ediţia 2019-2020 a Ligii Naţionale, nici la masculin, nici la feminin. S-a luat act doar de faptul că Dinamo a încheiat pe primul loc în competiţia masculină, astfel că va avea dreptul de a cere un wild-card pentru Liga Campionilor (locul în European Handball League este asigurat). Este greu de digerat o astfel de decizie, în condiţiile în care am dominat clar campionatul, dar împreună cu suporterii noştri vom ieşi mai puternici din această <criză>", a arătat clubul Dinamo pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-18Parerea ta...

VASILE VASILESCU
19 Mai 2020

Domnule Dedu, Contați pe disponibilitatea noastră de a ne lasă abuzați de felatiile pe care ni le veți face zilnic,pana la sfârșitul vieții dvs.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE