2019-10-16 02:48

OFICIAL. “Câinii” au transferat PRIMUL jucător din perioada de mercato

 |  14:06
OFICIAL. “Câinii” au transferat PRIMUL jucător din perioada de mercato

Dinamo a oficializat primul transfer al iernii. Nu e vorba de Palic, Nistor sau Deaconu, ci de un croat de la Hajduk Split. Roș-albii nu au plătit nici un euro grupării croate, însă în eventualitatea unei vânzări ulterioare, ultimii vor încasa 20% din sumă.

Ivan Pesic a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti valabil până la 30 iunie 2020. Intereant este că postul de bază al fotbalistului este cel de mijlocaș stânga, acolo unde “câinii” îl au pe Diogo Salomao, fotbalist care a dat satisfacție în cele câteva luni de când îmbracă tricoul echipei din Ștefan cel Mare. În schimb, partea dreaptă e descoperită după plecarea lui Costache la CFR Cluj, iar Sergiu Hanca nu mai este nici pe departe jucătorul din sezonul trecut.

Născut la 6 aprilie 1992, în Croaţia, Ivan Pesici şi-a început cariera la HNK Hajduk Split şi a mai evoluat pentru SK Austria Klagenfurt, HNK Sibenik, NK Zadar şi RNK Split.

Fost component al loturilor de juniori U15, U16, U17, U18 şi U19 ale Croaţiei, Ivan Pesici a efectuat în această dimineaţă, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS), vizita medicală cu lotul echipei din Ştefan cel Mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE