2020-08-08 03:55

OFICIAL. Cine e înlocuitorul lui Penedo în poarta lui DINAMO

 |  19:54
OFICIAL. Cine e înlocuitorul lui Penedo în poarta lui DINAMO

Dinamo a anunțat, după mai multe runde de negocieri care la un moment eşuaseră, că a semnat cu portarul Sean McDermott (25 de ani), internațional al Irlandei. Noul goalkeeper dinamovist a efectuat acum o săptămână vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală alături de dinamovişti, și va pleca de urgenţă în cantonamentul “câinilor” din Turcia.

Născut pe 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetățenie, irlandeză și norvegiană, a evoluat pentru echipele naționale U17, U19 și U21 ale Irlandei și a fost convocat, anul trecut, la prima reprezentativă. 

Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei și a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund. 

CIFRE

10 selecții are McDermott la loturile naționale ale Irlandei, 6 la U21, 3 la U19 și una la U17. Are patru convocări la prima reprezentativă, însă nu a debutat pentru echipa națională a Irlandei.

29 de partide a apărat McDermott, anul trecut, pentru Kristiansund, în prima ligă a campionatului norvegian.

106 meciuri a adunat McDermott în competițiile din Norvegia, 88 în prima ligă, 11 în divizia secundă și 7 în Cupa Norvegiei, pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund.

1,85 m este înălțimea noului portar al echipei din Ștefan cel Mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE