2019-10-20 17:24

OFICIAL. Cine este al treilea jucător TRANSFERAT de Rednic la Dinamo

 |  13:29
OFICIAL. Cine este al treilea jucător TRANSFERAT de Rednic la Dinamo

necunoscutul mijlocaş nigerian Simon Zenke Terwase este, oficial, noul jucător al lui Dinamo, anunţă clubul alb-roșu. Născut pe 24 decembrie 1988, Simon Zenke a efectuat vizita medicală la INMS şi s-a alăturat deja lotului dinamovist pentru prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Mircea Rednic. Jucătorul vine liber de contract și, deoarece nu a mai evoluat de ceva timp, mai are de tras pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică și cu kilogramele în plus, astfel că el nu poate apărea deocamdată în echipa "câinilor".

Ultima oară la echipa belgiană de ligă secundă Tubize, Zenke a jucat în Ligue 1 pentru Strasbourg şi Nancy şi a mai evoluat în Turcia pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor şi Karabukspor.

- 28 de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat şi în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde şi Mouscron.

- 30 de goluri a marcat Zenke în competiţiile din Turcia. Noul jucător dinamovist a adunat 38 meciuri / 3 goluri în prima ligă, 108 partide / 24 goluri în liga secundă şi 6 jocuri / 3 goluri în Cupa Turciei pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor şi Karabukspor.

- 51 de partide în toate competiţiile din Franţa (Ligue 1, Ligue 2, Cupa Franţei şi Cupa Ligii) are Zenke la Strasbourg şi Nancy. A înscris trei goluri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE