2020-08-06 04:54

OFICIAL. Gigi Becali l-a transferat pe Tsoumou. Gnohere e OUT în iarnă

 |  14:51
OFICIAL. Gigi Becali l-a transferat pe Tsoumou. Gnohere e OUT în iarnă

Mișcări de trupe la FCSB. Gigi Becali l-a transferat pe fostul atacant de la Hermannstadt, Juvhel Tsoumou. Congolezul a fost o săptămână în probe, iar Bogdan Vintilă s-a convins că acesta merită să rămână la echipă. Tsoumou a semnat până la finalul sezonului actual, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

Totuși, aducerea lui Tsoumou este sinonimă cu plecarea lui Harlem Gnohere. Nu acum, ci la iarnă, când Becali speră să obțină pe acesta câteva sute de mii de euro de la o echipă din zona arabă. Oricum el intră în ultimele șase luni de contract, și voia neapărat să plece la bani mult mai mulți.

Juvhel Tsoumou este născut pe 27 decembrie 1990  şi va purta tricoul cu numărul 49.

”Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România. Ştiam echipa încă de pe vremea când evoluam în Bundesliga şi sper să am mult succes alături de echipă şi să câştigăm cât mai multe trofee. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea pe care am primit-o şi, de asemenea, îi mulţumesc mult agentului meu, care mereu a crezut în mine”, a fost prima declaraţie a lui Tsoumou la noua echipă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE