2020-07-11 04:41

OFICIAL. Leonard Doroftei şi-a dat demisia de la Federaţia Română de Box

 |  14:54
OFICIAL. Leonard Doroftei şi-a dat demisia de la Federaţia Română de Box

Aşa cum PUTEREA a anunţat încă de luna trecută, atunci când în urma unei dispute cu vicepreşedintele Vasile Cîtea, Leonard Doroftei îşi dezvăluia planul de a renunţa la postul de preşedinte al Federaţiei Române de Box, fostul mare campion mondial şi-a înaintat astăzi demisia din funcţie. Decizia a devenit oficială astăzi la scurt timp după conferinţa de presă a lotului de box feminin, care pleacă spre Campionatele Mondiale din Coreea de Sud.

"Am decis să renunţ la federaţie. Atunci când am venit, eram nicăieri, nu existam, singurul meu plan a fost să aduc acest sport pe linia de plutire. Acum cred că e nevoie de un manager şi mai bun, care să readucă boxul în elita mondială. Voi rămâne alături de box indiferent de situaţie şi dacă vor fi din nou probleme, nu voi ezita să mă implic", a declarat Doroftei pentru PUTEREA.

Una dintre cauzele demisiei lui Doroftei este legată şi de numeroasele conflicte pe care legenda sportului românesc le-a avut cu vicepreşedintele Vasile Cîtea şi secretarul general Viorel Sima. De altfel, după ce la ultimul Birou Federal i s-a retras dreptul de semnătură, Doroftei a fost "sărit" şi pentru Congresul AIBA, care are loc în Coreea de Sud, cel care va reprezenta federaţia fiind Sima.

Cel mai probabil, Vasile Cîtea va fi instalat temporar în funcţia de preşedinte al forului până la data în care vor avea loc alegerile, iar cel mai probabil, ieşeanul va şi candida pentru funcţie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-22

In legatura cu acest articol...

Federaţia de Box stă iar pe un butoi de pulbere. Doroftei: Cred că îmi voi da demisia!
Parerea ta...

ROKY
10 Noi 2014

NU ERA LOCUL LUI DOROFTEI ACOLO! NU -L AJUTA CAPUL!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE