2020-08-05 02:09

OFICIAL. Simona Halep va lucra în 2015 cu suedezul Thomas Hogstedt şi cu Victor Ioniţă

 |  18:58
OFICIAL. Simona Halep va lucra în 2015 cu suedezul Thomas Hogstedt şi cu Victor Ioniţă

Florentin Dincă

Simona Halep s-a despărţit de curând cu scandal de belgianul Wim Fissette, şi chibiţii vorbeau şi despre o întrerupere a colaborării a numărului trei mondial chiar şi cu Virginia Ruzici. Managerul său însă va rămâne pe loc, însă antrenorul va fi altul. Şi mai precis vor fi doi. Un român, aşa cum a cerut Simona, pe numele său Victor Ioniţă, fostul om din spatele Soranei Cîrstea, dar şi suedezul Thomas Hogstedt, pe post de antrenor consultant.

OFICIAL. Simona Halep va lucra în 2015 cu suedezul Thomas Hogstedt şi cu Victor Ioniţă
zoom
Nordicul în vârstă de 50 de ani a pregătit în cariera sa nume mari din tenisul mondial, feminin şi masculin. Thomas a lucrat cu Maria Şarapova, Na Li, Caronline Wozniacki şi neamţul Tommy Haas, pe când acesta se regăsea în TOP 10 ATP.

În luna decembrie, Simona Halep se va antrena doar alături de Victor Ioniţă (31 de ani), iar începând cu prima lună din 2015, la turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, celor doi li se va alătura şi Thomas Hogstedt. Pe postul de preparator fizic rămâne Theodor Cercel, care a lucrat cu Simona şi în sezonul abia încheiat.

“Vă aduc la cunoştinţă că, începând de astăzi (n.r - ieri), echipa Simonei Halep pentru anul competiţional 2015 a fost stabilită. Aceasta este formată din: Virginia Ruzici -  Manager, Victor Ioniţă - Antrenor, Theodor Cercel - Preparator fizic. Începînd cu luna ianuarie 2015, pentru turneele de la Shenzhen, Sydney şi Australian Open de la Melbourne, echipei i se va alătura, ca antrenor consultant, suedezul Thomas Högstedt”, a anunţat într-un comunicat Virginia Ruzici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-24

In legatura cu acest articol...

FOTO. Halep, antrenament în zăpadă. Bouchard şi Kvitova, relaxate la plajă

Simona Halep, pe primul loc în preferinţele fanilor. Serena Williams, jucătoarea anului

FOTO. Simona Halep l-a invitat pe Klaus Iohannis să cânte împreună imnul României. Preşedintele ales a acceptat invitaţia

Nadia Comăneci: Aş vrea să joc un meci de tenis cu Simona Halep

Ion Ţiriac: Simona Halep nu este nici fraieră, nici proastă. E deşteaptă şi va face o alegere bună în privinţa antrenorului

Simona Halep, nominalizată de WTA pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis a anului

Decizia Simonei Halep de a renunța la colaborarea cu Wim Fissette a stârnit o serie de controverse

Wim Fissette: Simona Halep s-a lăsat influenţată de anturaj, dintr-o fată timidă a devenit o vedetă mondială

Simona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Wim Fissette. Românca a lucrat cu acesta de la începutul anului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE