2019-10-18 02:51

OFICIAL. Şumudică şi-a REZILIAT contractul cu Al Shabab

 |  21:13
OFICIAL. Şumudică şi-a REZILIAT contractul cu Al Shabab

Marius Șumudică nu mai este antrenorul lui Al Shabab. Anunțul rezilierii contractul de comun acord a fost făcut pe contul de Twitter al clubului saudit.

”Conducerea clubului a ajuns la un punct comun cu Marius Șumudică pentru ca antrenorul român să își încheie contractul cu echipa, de comun acord”, au scris arabii.

Marius Șumudică s-a aflat pe lista lui Gigi Becali pentru înlocuirea lui Mihai Teja, însă fanii grupării roş-albastre s-au opus numirii acestuia, din cauza trecutului ultra rapidist al acestuia.

Al Shabab, echipa antrenată de Marius Șumudică, şi la care încă mai joacă Constantin Budescu, a pierdut dramatic partida din ultima etapă a campionatului din Arabia Saudită în fața celor de la Al Hilal, scor 2-3. În urma acestei înfrângeri, Al Shabab a terminat campionatul pe locul 5, fiind depășită de Al Taawon, dar și de Al Ahli, formație de la care a dezertat de curând Nicolae Stanciu.

Astfel, Al Shabab a ratat calificarea în viitoarea ediție a Ligii Campionilor Asiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-19Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE