2020-07-03 16:57

Oficialii lui CSM Bucureşti nu se simt VINOVAŢI că meciul cu Metz nu se joacă la Sala Polivalentă

 |  14:52
Oficialii lui CSM Bucureşti nu se simt VINOVAŢI că meciul cu Metz nu se joacă la Sala Polivalentă

Campioana CSM Bucureşti a fost dată afară din Sala Polivalentă din Capitală pentru jocul cu Metz din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. Astfel, “tigroaicele” vor evolua pe 5 aprilie în Sala Dinamo, cu o capacitate nici la jumătate din locaţia iniţială. În acest sens, oficialii lui CSM au emis un comunicat în care susţin că nu sunt vinovaţi de situaţia ingrată în care se află înaintea importantului duel din Ligă.

"Din cauza faptului că în perioada 5-14 aprilie se desfăşoară Campionatul European de Lupte la Sala Polivalentă (prefaţat de o competitie de Grappling, organizată de Federaţia Română de Lupte), Clubul CSM Bucureşti este nevoit să îşi mute meciul cu Metz Handball, din EHF Champions League, la SALA DINAMO. Partida va fi jucată în data de 5 aprilie, la ora 19:00.

Precizăm faptul că reprezentanţii clubului au fost anunţaţi în urmă cu câteva zile despre desfăşurarea competiţiei de grappling, calendarul datelor posibile pentru meciurile din sferturile Champions League fiind comunicat în mai multe rânduri de către club, încă din anul 2018.

Conform Ordinului nr.2345 din anul 2010, accesul în Sala Polivalentă este prioritar pentru Federaţiile sportive şi echipele naţionale, nu pentru cluburi. Din păcate, indiferent de tipul competiţiilor în care sunt angrenate echipele de club, acestea sunt nevoite să se supună ierarhizării stabilite de Ordinul mai sus menţionat.

Vă asigurăm că s-au făcut toate demersurile necesare pentru ca meciul de handbal din EHF Champions League, care era programat la Sala Polivalentă, să se desfăşoare conform planificării, însă discuţiile purtate la Ministerul Tineretului şi Sportului cu toţi cei implicaţi nu au generat o soluţie diferită.

Toate persoanele care şi-au achiziţionat bilete şi abonamente la acest meci vor fi anunţate, în perioada imediat următoare, cu privire la modalitatea de relocare. Precizăm că în prezent, din cauza acestei mutări, vânzarea de bilete a fost oprită şi meciul se va juca cu casa închisă.

Apreciem că înţelegeţi faptul că nu suntem responsabili de această modificare. Ne dorim să comunicăm corect faţă de fani şi faţă de presă, şi, de asemenea, ne asumăm toate neajunsurile acestei situaţii care nu a depins de noi. Iubim handbalul şi sportul, suntem clubul care mereu va promova performanţa şi va promova fair-playul şi, de aceea, apelăm la înţelegerea dumneavoastră", se arată în comunicatul emis de CSM Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE