2020-08-05 01:30

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins Randers HK în Liga campionilor

 |  18:52
Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins Randers HK în Liga campionilor

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, sâmbătă, campioana Danemarcei, Randers HK, cu scorul de 24-20 (11-9), după un meci pe care româncele l-au dominat. Astfel, campioana României a obţinut a treia victorie din tot atâtea posibile în Grupa A a Ligii campionilor.

La Oltchim RâmnicuVâlcea au marcat Curea - 6, Brădeanu şi Manea - câte 4, Neagu - 3, Barbosa, Managarova, Bulatovic (din 7 m) - câte 2, Gâlcă - 1, în timp ce pentru gazde au înscris Andersen, Jacobsen - câte 5, Dalby - 4, Thompsen şi Stranholt - 2, Dambele, Agren - 1 fiecare. Cu un portar, Paula Ungureanu, în zi de mare inspiraţie, care a avut un procentaj de şuturi parate de peste 60 la sută, între care şi trei lovituri de la 7 m, o apărare condusă de factotumul Brădeanu şi un atac care, nemaiputând conta, ca de obicei, pe linia de 9 metri, unde Bulatovic a fost o ţintă specială pentru adversare, a mizat pe extreme şi angajări la pivot, Oltchim nu a dat decât o scurtă perioadă de timp iluzia campioanelor daneze că ar putea obţine un rezultat bun.

Evoluţia scorului este concludentă: 6-1 pentru vâlcence în minutul 10, avantaj de două goluri la pauză, 13 minute de pauză în ce priveşte golurile, pe de o parte din cauza apărării agresive 3-3 a gazdelor, dar revenire spectaculoasă, cu 24-19 în ultimele minute (după o secetă, tot de 13 minute, în atacul danezelor), pentru ca în cele din urmă meciul să ia sfârşit un logic 24-20.

Duminică, 4 noiembrie, la Râmnicu Vâlcea, de la ora 19,30, va avea loc revanşa acestei partide pentru grupa A, din care mai fac parte formaţiile Hypo HO şi Randers HK, scrie Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639579-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE