2020-02-24 14:44

Oscar Rubio va semna cu Dinamo!

 |  18:29
Oscar Rubio va semna cu Dinamo!

Fostul fundaşal lui Elche, Oscar Rubio Fauria, va semna în următoare perioadă cu Dinamo.Tehnicianul Ioan Andone a fost mulţumit de ceea ce a arătat apărătorul laantrenamente şi a transmis şefilor că spaniolul trebuie achiziţionat. “Ne-am înţeles cu Oscar Rubio, fundaşul dreapta de la Elche. Seamănă cuMolinero. E un jucător care are viteză şi tehnică”, a spus Ando. Chiar dacăşi-ar mai dori un fundaş central cu experienţă, tehnicianul a mai precizat căeste puţin probabil să mai vină vreun apărător central: “Revine şi Grigore,avem cinci fundaşi centrali, nu cred că mai vine cineva. Dacă vine, vine unulbun, care să joace titular din prima. Îmi trebuie un lider în apărare”.

Ioan Andone încă visează laargentinianul Pablo Brandan, jucătorul purtând deja în acest sens o discuţie cupreşedintele Nicolae Badea. În stânga avem şi varianta Brandan, ştiu că domnulBadea a discutat cu el. Dacă va veni, nu ştiu. Există şi posibilitatea unuischimb de jucători cu Unirea”.

În altăordine de idei, Andone va deplasa un lot de 20 de jucători pentru partidaamicală pe care Dinamo o va disputa, sâmbătă, de la ora 21.00, cu formaţiaGaziantepspor, în Turcia. Din lot surprinde absenţa lui Mboussi, adus în probede joc, însă este prezent fundaşul dreapta Oscar Rubio.

Pentrupartida de la Gaziantep, programată sambată, de la ora 21.00, pe stadionul"Kamil Ocak", antrenorul Ioan Andone a convocat 20 de jucători:George Curcă, Cristian Bălgrădean (portari), Oscar Rubio Fauria, Sergiu Homei,Adrian Scarlatache, Cosmin Moţi, Juan Pablo Garat, Lucian Goian, Zie Diabate,Elias Bazzi (fundaşi), Adrian Cristea, Ousmane N’Doye, Andrei Mărgăritescu,Djakaridja Kone, Cătălin Munteanu, Vojislav Vranjkovici (mijlocaşi), MariusNiculae, Ionel Dănciulescu, Andrei Cristea, Georgian Păun (atacanţi).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE