2020-02-28 16:29

PARTENERIAT între Omniasig şi federaţiile de JUDO şi de LUPTE pentru susţinerea înaltei performanţe în sport

 |  16:22
PARTENERIAT între Omniasig şi federaţiile de JUDO şi de LUPTE pentru susţinerea înaltei performanţe în sport

Federaţia Română de Lupte, Federaţia Română de Judo şi compania de asigurări Omniasig au semnat miercuri un parteneriat pentru susţinerea înaltei performanţe.Înţelegerea este valabila un an şi are opţiune de prelungire până în 2020.

La eveniment au fost prezenţi Mihai Tecău, preşedinte Directorat Omniasig, Cozmin Guşă, preşedinte al FR de Judo, Răzvan Pârcălabu, şeful forului de lupte de la noi, Mihai Mihuş, proaspăt campion european, Alina Vuc, vicecampioană mondială, Alexandra Anghel, Ivan Guidea (lupte), dar şi Andreea Chiţu şi Monica Ungureanu (judo).

“Acest parteneriat ne onorează şi le mulţumim celor de la Omniasig, inclusiv parteneriatul nostru cu fraţii de la lupte ne onorează, avem o relaţie foarte bună. Sper ca acest parteneriat să fie de durată. Solidaritatea în sport este ceva ce s-a pierdut în mare măsură în România”, a spus Cozmin Guşă, preşedinte forului de judo.

”Sper ca acest parteneriat să fie de bun augur, să ne poarte noroc, să fie un parteneriat din care ambele entităţi să culeagă cât mai multe roade. Federaţia Română de Lupte traversează o perioadă foarte bună în ultima vreme, de la recentele Campionate Europene ne-am întors cu prima medalie de aur după o perioadă de 11 ani şi cel mai bun rezultat din ultimii 30 de ani ca număr de medalii (n.r. 5 medalii, dintre care una de aur). Cred cu tărie la Tokyo că cel puţin cele două sporturi (n.r. lupte şl judo), dar eu am încredere şi în celelalte, noi familia sportului am rămas uniţi, vom face o figură frumoasă”, a declarat şi Răzvan Pârcălabu, preşedintele Federaţiei Române de lupte.

"Sustinerea performantei si a evolutiei fac parte din activitatea permanenta a Omniasig, astfel incat acest nou pas a venit firesc, respectiv extinderea demersurilor noastre in zona sportului. Am ales sa sprijinim Federatiile de Judo si de Lupte nu doar pentru ca valorile noastre sunt foarte apropiate, ci si pentru ca ambele sunt sporturi care educa prin principiile lor si inspira tanara generatie sa gandeasca intr-un mod creativ si corect si sa fie responsabila. Este important pentru noi sa sustinem sportivi care pot obtime medalii olimpice. Consideram ca cele doua sporturi (judo si lupte) vor avea multe avantaje si perspective de a castiga medalii. Noi, Omniasig, pe langa partea de sustinere a activitatii sportivilor, suntem si cei care putem sa livram asigurari - care sunt foarte importante in activitatea zilnica a sportivilor, in conditiile in care sunt expusi accidentarilor ", a declarat Mihai Tecău, Presedinte Directorat Omniasig.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-23

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE