2020-04-07 11:38

Patrick Vieira și-a luat un ANTRENOR ROMÂN în staff la OGC Nice

 |  14:32
Patrick Vieira și-a luat un ANTRENOR ROMÂN în staff la OGC Nice

Fostul mare mijlocaș francez Patrick Vieira, acum antrenor principal la Nice, și-a luat în staff un antrenor român. Adrian Ursea revine practic la gruparea din Hexagon şi va fi analist video, informează lequipe.fr.

"Unul dintre departamentele pe care dorim să le întărim este analiza video a echipelor adverse şi, pentru a-l dezvolta, ne-am gândit la Adrian, care este un mare profesionist şi care ne cunoaşte bine casa", a declarat Julien Fournier, director al OGC Nice.

Patrick Vieira și-a luat un ANTRENOR ROMÂN în staff la OGC Nice
zoom

Ursea a mai lucrat la Nice ca secund, când antrenor era elveţianul Lucien Favre, între 2016 şi 2018. În vârstă de 52 de ani, fostul jucător al Petrolului de la finalul anilor 90 s-a stabilit de mai mult timp în Elveţia, unde a jucat, printre altele, la Locarno, Chenois şi Fribourg. După încheierea carierei de fotbalist, el a fost secund la Servette Geneva, unde l-a cunoscut pe Lucien Favre, şi apoi antrenor principal. La Neuchatel Xamax era director tehnic când a fost cooptat de Favre în staff-ul său de la Nice. După plecarea de la echipa franceză, Ursea a revenit la Geneva şi a pregătit echipa U-21 a clubului Servette, conform News.ro.

După 12 etape, Nice ocupă abia locul 13 în clasamentul Ligue 1, cu 16 puncte acumulate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE