2019-08-18 11:58

Patronul clubului Leicester SE AFLA în elicopterul care s-a prăbuşit la Stadionul King Power (surse)

 |  09:43
Patronul clubului Leicester SE AFLA în elicopterul care s-a prăbuşit la Stadionul King Power (surse)

Vichai Srivaddhanaprabha, patronul thailandez al clubului Leicester, se afla în elicopterul care s-a prăbuşit, sâmbătă seară, lângă stadionul echipei sale, după meciul cu West Ham United, au declarat pentru BBC surse apropiate familiei omului de afaceri.

Potrivti skynews.com, Aiyawatt Srivaddhanaprabha, fiul patronului şi vicepreşedinte al clubului, nu se afla la bordul aparatului care s-a prăbuşit.

Nici clubul Leicester, nici autorităţile britanice nu au precizat câte persoane se aflau la bordul elicopterului şi nici dacă au existat supravieţuitori.

Vichai Srivaddhanaprabha obişnuia să vină şi să plece de la stadionul echipei sale cu elicopterul.

Meciul din Premier League s-a încheiat în jurul orei locale 19.30, iar elicopterul a părăsit arena după ora 20.30. Aparatul de zbor s-a ridicat chiar de pe terenul Stadionului King Power, dar s-a prăbuşit după scurt timp, într-o parcare situată la aproximativ 200 de metri de arenă şi a luat foc, citeaza News.ro.

Un martor a declarat pentru BBC că a observat faptul că elicea de la coada aparatului nu funcţiona, ceea cea a făcut ca elicopterul să se rotească în spirală înaintea prăbuşirii. Un alt martor a afirmat că motorul elicopterului s-ar fi oprit şi din acest motiv aparatul s-ar fi prăbuşit.

Vichai Srivaddhanaprabha are 61 de ani şi este tatăl a patru copii. El şi-a început afacerile în 1989 şi a făcut avere în Thailanda din activităţi de tip duty-free. Averea lui este estimată la peste patru miliarde de euro, fiind al cincilea cel mai bogat om din Thailanda.

Srivaddhanaprabha a cumpărat clubul Leicester în 2010, cu 39 de milioane de lire sterline, când evolua în liga a doua. Sub patronajul său, echipa Leicester a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului englez, câştigând campioantul în sezonul 2015/2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE