2020-08-13 06:33

Alegeri la Federaţia Română de Volei. Patru pe un loc

 |  19:15
Alegeri la Federaţia Română de Volei. Patru pe un loc

Sediul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român va fi joi, începând cu ora 11.00, gazda Adunării Generale de Alegeri la şefia Federaţiei Române de Volei. Gheorghe Vișan, Serhan Cadâr, Dan Gîrleanu și Sandu Kapelovies candidează la funcția de președinte.

La început au existat cinci dosare de candidatură pentru funcția supremă din voleiul românesc, însă Viorel Manole nu a îndeplinit criteriile pentru a candida, dosarul său fiind respins de Consiliul Director, informează site-ul oficial al FR de Volei. În prezent, președintele Federației Române de Volei este Gheorghe Vișan, aflat la al treilea mandat, vicepreședinți sunt Liviu Ciupe și Alexandru Grigoriu, în timp ce Constantin Ispas este secretar general.

În cadrul Adunării Generale de astăzi de la COSR vor avea loc alegeri și pentru funcțiile de vicepreședinte și membru în Consiliul Director, potrivit Agerpres. Astfel, pentru cele două posturi de vicepreședinte vor candida Gheorghe Vișan, Adin Cojocaru, Horia Cardoș, Oana Sârb, Viorel Manole, Costinel Stan și Mihai Duță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE