2019-12-15 18:48

Per Johansson ar fi vrut să continue, dar va fi DAT AFARĂ de la CSM Bucureşti

 |  19:45
Per Johansson ar fi vrut să continue, dar va fi DAT AFARĂ de la CSM Bucureşti

Antrenorul lui CSM Bucureşti, Per Johansson, are soarta pecetluită după ratarea Ligii Campionilor, obiectivul pentru care fusese de curând adus. El a declarat la finalul victoriei cu Rostov Don că şefii clubului i-au propus să rămână în continuare, însă preşedintele grupării, Bogdan Vasiliu, a anunţat că antrenorul suedez nu va mai sta la echipă. Oficialul susţine că se va merge tot pe mâna unui antrenor străin.

"E greu să te prezinţi la un asemenea examen când tot anul nu înveţi. Am picat examenul. Am sperat foarte mult ca problemele să se rezolve după plecarea lui Helle, am sperat să devenim o echipă. Nu a fost aşa. Gyor nu a arătat foarte multe, ne-am bătut singuri. Toată lumea simţea că putem face un lucru mare în acest an. A fost însă un meci incredibil de prost din partea noastră. Nici acum nu-mi vine să cred cât de prost am jucat. Singura necunoscută este postul de antrenor. În rest, echipa e formată. Rămâne de văzut cine va fi noul antrenor. Sunt negocieri de ceva timp, avem nume pe listă. Vom merge tot pe varianta unui antrenor străin pentru că e nevoie ca jucătoarele să fie ţinute în frâu. Din sezonul viitor vom avea foarte multe jucătoare din Balcani. Trebuie să vină cineva care să le înţeleagă şi să ştie cum gândesc pentru a le putea ţine în frâu", a spus Bogdan Vasiliu la Telekom Sport.

Ce a spus Per Johansson

“ Mi s-a cerut să rămân la Bucureşti, dar am spus că vreau să mă concentrez doar la acest turneu, Final Four. Respect şi ceea ce se întâmplă în Muntenegru, acolo unde sunt selecţioner şi sunt mândru de acest lucru. Desigur, trebuie să purtăm discuţii pentru că nu plănuiam să vin la Bucureşti în această primăvară. Totul rămâne deschis. Nu am discutat, dar mi-au zis că îşi doresc să rămân. Nu am vorbit despre contract, Vreau să vorbesc cu cei din Muntenegru mai întâi"


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-13

In legatura cu acest articol...

FINAL4. Victorie cu Rostov Don şi MEDALIE de BRONZ pentru CSM Bucureşti
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE