2020-02-21 21:28

PERFORMANȚĂ la hochei: România s-a CALIFICAT în grupa secundă valorică la Campionatul Mondial

 |  16:34
PERFORMANȚĂ la hochei: România s-a CALIFICAT în grupa secundă valorică la Campionatul Mondial

Naţionala de hochei s-a calificat în Divizia IA, la capătul unui turneu de excepţie la Tallin (Estonia), în Divizia IB a Campionatului Mondial. România a câştigat toate cele cinci meciuri, ultimul cu Olanda, scor 3-1. În 2020, tricolorii vor juca pentru calificarea în prima grupă mondială, transmite Mediafax.

Din 1996 şi până azi, România a jonglat între locurile 25 şi 31 la nivel mondial, fiind într-o permanentă alternare a eşaloanelor secunde. Toţi cei 22 de jucători convocaţi pentru acţiunea din Tallin activează la cluburi din România!

În 2020, naţionala de hochei va evolua la nivel de locurile 17-22, situaţie în care s-a aflat pentru ultima dată în 1995.

Naţionala României a surprins pe toată lumea la Tallin, în condiţiile în care anul trecut abia s-a salvat de la retrogradare în Divizia IB, după un ultim meci cu Croaţia. În hocheiul mondial, progresul de la un an la altul nu se face peste noapte. Şi totuşi, tricolorii au reuşit imposibilul. După ce au pus la respect Estonia, Japonia, Polonia şi Ucraina, azi a venit şi rândul Olandei să fie învinsă de România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE