2019-12-07 08:17

PERFORMANȚĂ: România U21 învinge categoric Ucraina

 |  22:40
PERFORMANȚĂ: România U21 învinge categoric Ucraina

Naționala de tineret a României s-a impus, joi, pe Ploiești, scor 3-0, în partida cu reprezentativa Ucrainei, din preliminariile Campionatului European din 2021.

După o primă repriză în care tabela de marcaj n-a suferit modificări, „tricolorii” au deschis scorul prin Olimpiu Moruțan, în minutul 75. Adrian Petre a risipit emoțiile, după reușita din minutul 80, iar lovitura finală a dat-o tot el, în al 4-lea minut al prelungirilor.

În minutul 85, Marius Mihai Marin a văzut cartonașul roșu. Luni, 14 octombrie, naționala mică va întâlni pe teren propriu Irlanda de Nord, reprezentativă care a cedat, joi, în Danemarca, scor 1-2. România are 3 puncte după două meciuri, pentru că „tricolorii” au fost învinși la debut, de danezi, scor 1-2.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-10Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Un străin “necontaminat” Naţionala de fotbal a României s-a făcut de râs la Campionatul European din Franţa. A fost prima echipă care şi-a făcut bagajele şi a ajuns deja acasă. Cu evoluţii jenante, fără vreo idee tactică şi fără ambiţie, ci doar cu mingi bubuite în faţă că doar, doar o ieşi ceva, naţionala are nevoie rapid de un nou selecţioner. Ne-a ajuns cu “Father Chicken”. Ne-a ajuns şi cu românii. A fost Piţi, a fost juniorul Lucescu, apoi iar Piţi, pentru ca apoi să clacăm total la EURO sub “bagheta-caşcheta” lui Iordănescu
21 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE