2020-02-21 15:03

Pică transferul lui NEYMAR la Barcelona? RAKITIC refuză să plece ca monedă de schimb la PSG

 |  16:15
Pică transferul lui NEYMAR la Barcelona? RAKITIC refuză să plece ca monedă de schimb la PSG

Barcelona vrea cu orice preţ să-l repatrieze în această vară pe Neymar. Catalanii sunt dispuşi a achita către PSG 100 de milioane de euro, plus doi jucători, Coutinho şi Rakitic, pentru a-l avea din nou pe starul brazilian la echipă. Numai că mutarea poate pica deoarece croatul Rakitic nu vrea să plece de pe Nou Camp, şi mai mult decât atât consideră că încă un anumit statut, nu de monedă de schimb, aşa cum doresc să-l folosească şefii lui.

Fotbalistul croat Ivan Rakitic a declarat pentru ziarul El Mundo Deportivo că nu vrea să plece de la FC Barcelona, el nefiind de acord cu un transfer la PSG.

Mijlocaşul croat s-a arătat surprins şi iritat de această situaţie şi a declarat ferm că nu este de acord cu despărţirea de Barcelona. El le-a spus şefilor Barcei că nu acceptă să fie implicat în operaţiunea aducerii lui Neymar. Mai mult, fotbalistul s-a arătat dezgustat de atitudinea clubului.

"Nu ştiu dacă Rakitic va rămâne", a afirmat în urmă cu câteva zile antrenorul Barcei, Ernesto Valverde înt-o conferinţă de presă.

Mijlocaşul de 31 de ani, vicecampion mondial anul trecut cu naţionala ţării sale, joacă la Barcelona din 2014.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE