2020-06-05 10:19

Pilotul clujean Simone Tempestini rămâne INVINCIBIL în Campionatul Național de Raliuri

 |  17:53
Pilotul clujean Simone Tempestini rămâne INVINCIBIL în Campionatul Național de Raliuri

Pilotul clujean Simone Tempestini a câștigat clar și primele două probe speciale ale Raliului Harghitei 2019, continuând să fie de neînvins în Campionatul Național de Raliuri.

Campionul național en-titre a ajuns astfel la 19 probe speciale câștigate, din tot atâtea posibile, după ce la raliuri din Argeș și Arad s-a impus autoritar. Pentru că a avut un program plin și în Campionatul Mondial de Raliuri, acolo unde a bifat chiar și un podium, în Raliul Italiei, Tempestini a absentat de la Raliul Moldovei.

După primele două probe, Tempestini (Hyundai i20 R5) și-a asigurat deja o diferență de 17,5 secunde față de următorul clasat, Alexandru Pițigoi ( Porsche 911 GT3 CUP), și de 24 de secunde față de colegul său de la Napoca RAlly Academy, Bogdan Marișca (Ford Fiesta R5).

"Raliul nu s-a terminat, dar sunt mulțumit de ce am reușit până acum. Mai avem încă 10 probe și trebuie să fim concentrați", a spus Tempestini, care îl are în dreapta pe Sergiu Itu.

Raliul Harghitei 2019 se va încheia sâmbătă seară cu ceremonia de premiere. În total, 74 de echipaje concurează la etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE