2020-08-04 19:53

Piţurcă nu-l iartă pe Zenga: A antrenat 200 de echipe şi e antrenor mare

 |  14:23
Piţurcă nu-l iartă pe Zenga: A antrenat 200 de echipe şi e antrenor mare

Victor Piţurcă nu poate uita faptul că Walter Zenga s-a autopropus în urmă cu şase ani, prin fel de fel de intermediari, pe banca naţionalei României, atunci când Piţi era selecţionerul primei reprezentative. După atâţia ani, Piţurcă a lansat un atac, mai mult sau mai puţin ironic, la adresa italianului şi, deşi nu i-a rostit numele, este convins că acesta ar fi aceptat în secunda doi o eventuală ofertă din partea lui Gigi Becali.

"Bine că Gigi Becali nu i-a pus pe ăia care se vehiculau pe acolo, de au fost pe la vreo 200 de echipe şi sunt antrenori mari. Nu vreau să le mai dau numele, străini. Cum apare ceva, apare numele X antrenor în România. Să antreneze în Italia dacă e aşa mare antrenor. Nu vorbesc despre Bergodi", a fost reacţia acidă a lui Piţi la TelekomSport.

"Aoleu, în două secunde accepta. Un străin venit din Italia...eram antrenorul echipei naţionale şi avea tupeul să vorbească. Iată că a schimbat 200 de echipe până acum şi divizia B şi prin Arabia şi prin Emirate. A stat câte două luni, acum vrea să vină la FCSB. Nu acceptă condiţiile lui Gigi? Le acceptă fără niciun fel de problemă" aîncheiat ex-selecţionerul României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07Parerea ta...

BEBICA
09 Iun 2019

FCSB ARE UN NOU ANTRNOR IN PERSOANA LUI B.ANDONE SAU UN NOU CIOBAN SERVITOR ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE