2019-12-13 15:20

PIȚURCĂ sare la gâtul lui BECALI, în conflictul STEAUA-CSA. Vezi de ce spune fostul selecționer că echipa a fost FURATĂ

 |  01:28
PIȚURCĂ sare la gâtul lui BECALI, în conflictul STEAUA-CSA. Vezi de ce spune fostul selecționer că echipa a fost FURATĂ

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a declarat, joi, că se va implica personal în mobilizarea foştilor săi coechipieri de la Steaua, pentru a readuce echipa de fotbal la Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi în Liga I. "Steaua trebuie să revină acolo unde îi e locul, în prima ligă, că de acolo a fost furată" de Gigi Becali, a declarat Piţurcă.

"Eu, personal, o să încerc să intervin. Să vedem, am discutat şi cu Tudorel (n.r. - Stoica) şi cu alţii, Să mergem şi la cel care a venit ministru acum, să vorbim cu cel care se ocupă de fotbal, de club. Trebuie documente trimsie la UEFA şi nu vrea nimeni să semneze. Numai acest om (Talpan) care a depus atâtea contestaţii. El poate să câştige milioane de euro pentru clubul militar. Ne ducem la minister, facem o evaluare cât costă şi plătim. Lăcătuş trebuie să facă eforturi, chiar şi financiare, să vorbească cu avocaţi sportivi, să reia de la început tot ce s-a întâmplat. Nu trebuie să se mulţumească cu echipa în liga a patra. Steaua trebuie să revină acolo unde îi e locul, în prima ligă, că de acolo a fost furată. Eu o să pun pe tapet lucrul ăsta în perioada următoare, pentru că dacă tot nu am ce face, măcar să ajut clubul Steaua Bucureşti. Îi bat la cap pe toţi băieţii să se implice, pentru că asta a fost echipa noastră, cu această echipă am obţinut celel mai mari performanţe, cu aceste performanţe nu vom fi uitaţi niciodată. Nu îi mai spuneţi Steaua (n.r. - echipei lui Becali), ci FC Becali, FC George Becali mai bine, că altul e şeful acolo", a declarat Piţurcă la Dolce Sport, potrivit News.ro.

Piţurcă afirmă că nu este normal ca echipa CSA să pornească dintr-o ligă inferioară. El cere ca Steaua lui Becali să fie exclusă din campionat şi Steaua clubului sportiv să o înlocuiască în Liga I.

„Juristul CSA, Florin Talpan, este omul anului 2016!

 

Victor Piţurcă l-a lăudat pe juristul CSA, Florin Talpan, care a câştigat în instanţă litigiile cu FC Steaua.

"După ani de zile a ieşit adevărul la iveală şi eu cred că un mare rol l-a avut juristul clubului, Florin Talpan, care se luptă de mulţi ani şi a reuşit să scoată adevărul la lumină, pentru că el a reuşit. Deşi e înjurat de unii, eu consider că acest om este . Pentru că i s-au pus piedici, şi din partea ministerului, şi din partea clubului, dar e a reuşit să câştige toate procesele cu această societate. Echipa Steaua nu mai exista de mai mult timp, pentru că dacă nu mai există sigla Stelei pe piept, este clar că nu mai există Steaua Bucureşti. Clubul Sportiv al Armatei a demonstrat că sigla, palmaresul sunt în curtea sa. Deci această echipă (n.r. - Steaua lui Becali) nu mai poate să joace în prima ligă. Trebuie să se intenteze obligatoriu un proces pe tema cum a fost luată Steaua", a mai spus el.

La 21 decembrie, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Becalizarea Armatei și talpanizarea Stelei În 1947 se înființează Asociația Sportivă Armata, iar prima secție a clubului a fost cea de fotbal, care, după reorganizarea sistemului de disputare a campionatului, este admisă în prima divizie a țării, după disputarea unor meciuri de baraj
12 Aug 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE