2020-02-28 12:03

Porumboiu e disperat să scape de Lopez Caro

 |  17:02
Porumboiu e disperat să scape de Lopez Caro

Cel mai titrat antrenor străin care a ajuns vreodată înLiga I, Juan Ramon Lopez Caro, a dezamăgit crunt în primele două luni petrecutela FC Vaslui, deşi Adrian Porumboiu i-a dat mână liberă la campania deachiziţii.

Cinci puncte în tot atâtea etape este bilanţulspaniolului la formaţia moldavă, iar ultimul eşec, 0-3 pe teren propriu cuSteaua, pare să fi rupt definitiv relaţia cu Porumboiu. Oficialul s-a arătatextrem de dezamăgit de umilinţa provocată, mai ales că rival era nimeni altuldecât Gigi Becali, cel cu care s-a aflat într-un conflict deschis în aceastăvară.

Fostul arbitru internaţional a părăsit loja arenei vasluieneîn tăcere, după ce de-a lungul meciului l-a ironizat pe tehnician. “Ce face mă ăla acolo, doarme?”, a fost una dintre ieşirile lui Porumboiu.Apoi, a refuzat să intre în direct la emisiunile tv, însă într-o discuţieprivată cu realizatorul Ovidiu Ioaniţoaia a precizat că “dacă are onoare, Caro ar trebui să plece”. Ieri a revenitînsă şi a precizat că nu va renunţa la spaniol chiar dacă rezultatele suntmodeste.

Defapt, Porumboiu, cunoscut pentru că e un tiptemperamental şi schimbă antrenorii la cea mai mică greşeală, are o mareproblemă cu Lopez Caro. Acesta are oclauză de reziliere de un milion de euro, bani pe care FC Vaslui ar trebui să-iplătească dacă va renunţa la serviciile sale. Moldovenii trebuie să aştepteastfel ca antrenorul să renunţe de bunăvoie.

Pânăatunci, oficialii grupării moldave sunt decişi să facă ordine în lot, deoarecesunt dezamăgiţi de o parte dintre jucătorii achiziţionaţi în această vară lapropunerea lui Caro. “Nu-l vom demite pe antrenor, însă efoarte posibil să renunţăm la o parte dintre jucători”, a explicatpreşedintele Ciprian Damian. Printre cei vizaţi se numără David Rivas şi AdolfoBodipo.

La CFR Cluj e aceeaşiproblemă

Nicila formaţia campioană situaţia nu e tocmai roză. Tot cu doar cinci puncteacumulate, şefii CFR-ului caută o soluţie pentru a rezolva problema bănciitehnice. Italianul Andrea Mandorlini are însă o clauză de reziliere în valoarede 800.000 de euro şi e decis să continue indiferent de rezultate, deoarecevrea să bifeze prezenţa în Liga Campionilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-09-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE