2020-07-03 14:57

Porumboiu se află pe locul... 0! Spaniolii îl ironizează din greu pe finanţatorul Vasluiului

 |  17:15
Porumboiu se află pe locul... 0! Spaniolii îl ironizează din greu pe finanţatorul Vasluiului

Scandalul în care este implicat tehnicianul Lopez Caro cuAdrian Porumboiu este subiect de caterincă pentru presa din Spania. Astfel,patronul moldovenilor se află pe locul 0 în topul numit sugestiv „De la cer...la infern”. Porumboiu nu a prins nici măcar locul întâi, ocupat de JoanLaporta, el fiind situat sugestiv pe locul 0.

Ex-preşedintele Barcelonei a ocupat locul 1 în clasamentdupă ce în ultima perioadă s-a descoperit că acesta a delapidat sumeincredibile de la club în perioada cât a condus gruparea de pe Nou Camp. Însădupă nebunia prin care a trecut Caro la Vaslui, Porumboiu l-a depăşit peLaporta în acest top.

„Porumboiu este demn de filme de proastă calitate. După ce s-a certat cu Lopez Caro, patronulVasluiului a declanşat cel mai ruşinos scandal din fotbal. După ce l-a adus petehnician şi l-a ţinut doar o lună pe bancă, acum vrea să-l dea afară cuscandal şi să nu îi mai dea nici un ban. El utilizează metode mafiote pentrua-şi îndeplini scopul. Oameni ca el nu au ce căuta în fotbal”, scriu spaniolii.

Ieri-dimineaţă, Lopez Caro a condus antrenamentulmoldovenilor, după ce săptămâna trecută majoritatea jucătorilor nu s-auprezentat la şedinţele tehnice în semn de protest la adresa antrenorului, iarîn weekend au fost pregătiţi de Bălace, Pancu şi Wesley! Potrivit conduceriilui FC Vaslui, tehnicianul spaniol a trimis un fax la club prin care nurecunoaşte nici o decizie a oficialilor galben-verzi şi consideră că deciziileacestora sunt abuzive şi ilegale.

“Ceidin conducerea clubului nu au acceptat programul de antrenament pe aceastăsăptămână. S-au spus minciuni, cum că antrenorul ar fi fost plecat în excursie,însă el şi secunzii au stat doar la Vaslui, la hotel. Este foarte grav că nu is-a dat voie să prezinte planul de antrenament. Vom face referire şi ladivulgarea de către Porumbiu a unor clauze contractuale", a declarat JosepVandellos, avocatul lui Caro.

Conducătorii echipei s-au întâlnit ieri pentru a discutasituaţia lui Lopez Caro şi nu este exclus ca tehnicianului spaniol să-i fiereziliat contractul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-05-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE