2020-02-21 15:17

Prima REACŢIE a lui Gabi Tamaş după ce a fost eliberat din ÎNCHISOARE

 |  16:03
Prima REACŢIE a lui Gabi Tamaş după ce a fost eliberat din ÎNCHISOARE

În sfârşit şi o veste bună pentru Gabriel Tamaș. Românul a fost eliberat din închisoare, după 7 nopți petrecute după gratii. Totuşi, el va rămâne în arest la domiciliu, nu are voie să părăsească Israelul şi a rămas, cum era şi normal, şi fără carnet de conducere.

Tribunalul Regional din Lod a respins cererea procurorilor care doreau ca jucătorul român să rămână în arestul poliției. Imediat după ce a părăsit arestul poliției Gabi Tamaș a sărit în braţele soției sale și a sărutat-o, apoi i-a îmbrățișat pe cei doi avocați, Eitan Stoler și Tomer Negula, care l-au reprezentat în instanță. 

„În primul rând vreau să mulțumesc avocaților mei, soției mele, celor de la Hapoel Haifa, patronului și colegilor. Vreau să le mulţumesc gardienilor care s-au purtat foarte frumos cu mine. Jos pălăria pentru ei. Nu m-au lăsat ca să intru în depresie. Din punctul mecu de vedere, aşa reveni şi mâine pe teren”, a declarat Gabi Tamaş pentru gsp.ro, imediat după ce a fost eliberat.

Istoric

Gabriel Tamaş a fost arestat în urmă cu o săptămână în Israel, după ce a fost prins de polițiști conducând cu 205 km/h și se afla și sub influența alcoolului. Iniţial, fundaşul lui Hapoel Haifa a fost plasat sub arest la domiciliu, însă poliția a făcut apel la decizia judecătorilor și a avut câștig de cauză. Fotbalistul a petrecut şapte zile în arestul Poliției. Soția sa a încercat în zadar să-l elibereze pe jucător din arest și a plătit o sumă pentru cauțiune, dar fotbalistul tot n-a putut fi scos din arest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-01

In legatura cu acest articol...

Serialul îmbăTAMAŞ furios şi iute se toarnă şi în ISRAEL

Fanii lui GABI TAMAȘ, cu sufletul la gură. Ce ANUNȚ au făcut avocații fotbalistului reținut în Israel
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE