2020-02-21 21:13

Prima reacție a lui Reghecampf, după ce soția lui l-a lovit pe Dan Alexa

 |  18:00
Prima reacție a lui Reghecampf, după ce soția lui l-a lovit pe Dan Alexa

Laurențiu Reghecampf a avut prima reacție după ce soția lui, Anamaria Prodan, a fost surprinsă în timp ce îl lovește pe Dan Alexa, cel cu care s-a zvonit că aceasta ar avea o relație extraconjugală.

În holul de lângă vestiare, la stadionul din Giurgiu, după meciul Astra – FC Botoșani (2-2), s-a petrecut un moment halucinant. Antrenorul Astrei Dan Alexa a fost lovit de impresara lui Anamaria Prodan în ceea ce pare a fi o criză de gelozie provocată de o domnișoară focoasă, Andrada, prezentă și ea la meci. Șocat de cele auzite, Reghe a declarat că nu știe ce s-a întâmplat exact și că înainte să comenteze, vrea să vadă imaginile.

„Ce s-a întâmplat? Nu știu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu știu, vreau să văd imaginile. Ce vreți de la mine dacă nu știu nimic?”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan.ro.

Anamaria Prodan declarase, imediat incident, că nu a fost vorba decât de niște discuții aprinse pe teme sportive. „Eu sunt mai nervoasă, mai vulcanică. Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că-mi ia fața Halep! M-am gândit să scrie presa despre mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledonul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât”, a declarat impresara pentru Cancan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE