2020-03-29 04:08

Prima zi de lucru pentru MM Stoica la FC Vaslui. “Antrenorul trebuie să îmi dea explicaţii”

 |  16:28

Noul preşedinte executiv al Vasluiului, Mihai Stoica,a fost prezent vineri dimineaţă alături de preşedintele Ciprian Damian, laantrenamentul galben-verzilor, însă a evitat să discute cu antrenorul LopezCaro.

Oficialul s-a întreţinut cu secunzii spaniolului,Laurenţiu Roşu şi Jose Maqueda, dar şi cu principalii jucători de la echipă,Duşan Kuciak şi Hugo Luz.

Stoica a părut nemulţumit de modul în care Caro conduceşedinţa de pregătire şi susţine că va trebui să primească explicaţii."Antrenorul ar trebui să-mi dea explicaţii cu privire la munca pe care oface la echipă. Antrenorul este obligat să facă asta. Am şi timp şi răbdare săascult argumentele pentru modul în care conduce antrenamentele în modulacesta", a spus Mihai Stoica.

Acesta a anunţat că situaţia de la echipă se vaschimba indiferent dacă spaniolul va reveni sau nu la sentimente mai bune faţăde conducere. “Am fost şi eu mirat, dar vă spun cu siguranţă că situaţia astase va schimba. Am experienţă despre modul în care se face o şedinţă depregătire. Ce am văzut azi m-a speriat. Echipa a câştigat ultimele 3 meciuriexclusiv datorită lor. Eu am fost un jucător modest şi niciodată n-am avut opauză de 24 de zile în timpul campionatului. Noi nu avem liber săptămânaviitoare! Antrenamentul este chiar dacă el nu vine", a adăugat oficialul, conform gsp.ro

Patronul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a precizat larândul său că Stoica se va ocupa de problemele clubului, el urmând să intervinădoar atunci când situaţia “va deraia mult”. "După atâta învolburare cares-a abătut asupra noastră, cu problemele tehnice ale clubului, vine şi unmoment care să ne descreţească frunţile şi să ne facă să fim încrezători în ceeace urmează. Deastăzi (n.r. - vineri), domnul Mihai Stoica este preşedintele executiv alformaţiei FC Vaslui, o funcţie nouă în organigrama clubului. El se va ocupastrict de problemele sportive şi tehnice. Îi dorim o şedere cât mai lungă şi nucontează cât de lungă sau de scurtă este şederea, ci contează performanţa.Domnul Stoica are o foame continuă de rezultate frumoase şi sunt ferm convinscă va reuşi lucruri serioase. Cred că vom avea o colaborare fără cusur. Însă,vreau să subliniez un lucru foarte important: în momentul în care vom vedeaderaieri ca cele care încearcă să se petreacă la club în ceea ce priveştestaful tehnic, nu vom putea fi nepăsători şi vom interveni", a afirmatfostul arbitru.

Foto:Gazeta Sporturilor


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE