2019-08-18 12:23

Primele declarații ale lui Mihai Roman după ce a SEMNAT pe doi ani cu FCSB

 |  16:42
Primele declarații ale lui Mihai Roman după ce a SEMNAT pe doi ani cu FCSB

Mijlocaşul dreapta Mihai Roman (33 de ani) a semnat luni pe doi ani cu FCSB şi va îmbrăca tricoul cu numărul 28.

"Sunt fericit că am ajuns la cel mai mare club din România. Sper din tot sufletul să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivele. Cel mai important este să fiu sănătos şi să reuşesc să răsplătesc încrederea acordată", a declarat Roman.

Născut pe 16 octombrie 1984 la Suceava, Roman a început fotbalul la echipa locală Cetatea Suceava, fiind transferat în 2007 de FC Braşov. După trei ani la echipa de sub Tâmpa, a fost transferat de Rapid, pentru care a evoluat până în 2013, când a fost legitimat de FC Toulouse, din postura de jucător liber de contract. În iulie 2016 a semnat cu FC Botoşani, pentru care a înscris 16 goluri în 70 de partide.

Pentru echipa naţionale, Mihai Roman a bifat 10 partide oficiale în perioada 2009-2012.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-20Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ieşi afară, javră ordinară! Parcă aşa strigau, mai an, hoardele de caschete manevrate din sediul PSD la porţile unuia dintre palate, nu? De data asta e vorba de un personaj colectiv, din care, ca dintr-o matrioşkă, ies, una câte una, javre cu nume şi prenume, a căror enumerare o încep mai jos, lăsând lista deschisă pentru completare... Să vă vărsaţi şi voi, dragii moşului, năduful, nu doar eu. Înainte de pomenirea javrelor de care vorbim, doar o vorbă, preluată de la un prieten de pe Facebook, vreau să mai spun: “Ăştia au crezut că toată Romania este compusă din oameni proşti. Ne-au enervat atât de tare, încât au scos din casă oamenii deştepţi!”
17 Noi 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE