2020-08-14 17:19

”Prințesa războinică” i-a purtat NOROC lui Simone Tempestini

 |  15:06
”Prințesa războinică” i-a purtat NOROC lui Simone Tempestini

Pilotul de la Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, s-a impus în a doua etapă a Campionatul Național de Raliuri. Până aici nimic anomal. Numai că Simone a avut-o copilot la sesiunea de teste pe sexy-luptătoarea de MMA Diana Belbiță.

”Prințesa războinică” i-a purtat NOROC lui Simone Tempestini
zoom

Fosta concurentă de la Exatlon  nu a avut emoții în mașină la viteză amețitoare cu Simone, campionul mondial la juniori JWRC şi câştigător al WRC3. ”Am simtit adrenalină diferită față de ce sunt obișnuită, este ceva nou. Nu m-am obișnuit cu senzația, dar sper să repet experiența din nou și din nou”  - Diana Belbiță, luptătoare MMA.

Simone nu putea rămâne indiferent la dorința frumoasei pe care a avut-o în dreapta la shakedown, așa că i-a lansat o invitație pe care ”Belbi” a acceptat-o imediat. ”Diana s–a decurcat foarte bine, i-am explicat cum decurg lucrurile în sportul nostru. I-a plăcut, iar eu m-am simțit bine cu ea și chiar i-am lansat invitația să vină și la Arad, peste câteva săptămâni, la a treia etapă a Campionatului Național, unde vom alerga pe macadam. Sper să ne vedem acolo”, a declarant Tempestini.

Câștigătorul Transilvania Rally a recunoscut că i-a fost greu să fie atent la drum, având-o pe Diana lângă el. ”Copilotul este foarte important... trebuie să știe ce are de făcut pe probele speciale. Diana ar putea să încerce să vadă dacă are abilități de copilot, la modul serios. Cu ea în dreapta, din postura de copilot, mi-ar fi însă mai greu să mă concentrez la cursă”, a mai spus pilotul Napoca Rally Academy.

Și pentru că s-au înțeles atât de bine, Diana i-a lansat o provocare lui Simone. Să intre și el în cușcă, să încerce sportul care a consacrat-o pe ea, iar pilotul de la Napoca Rally Academy nu a spus nu. ”L-aș lua oricând pe Simone în ring,  dar nu să-l bat, ci să-mi fie aliat” – Diana Belbiță, luptătoare MMA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE