2019-05-26 08:13


Problema nu e cine mai PLEACĂ de la Dinamo, problema e cine mai RĂMÂNE

 |  17:40
Problema nu e cine mai PLEACĂ de la Dinamo, problema e cine mai RĂMÂNE

Dinamo a terminat sezonul de iarnă în genunchi, 1-4 la Giurgiu cu Astra, iar echipa va staționa pe un rușinos loc 11 până la primăvară. Sătul de prestațiile penibile ale unor jucători din lot, Mircea Rednic trece abia acum la marea “curățenie”. După ce i-a dat afară în ultimele luni pe Delorge, Grozav, Mezague, Cooper, Tîrcoveanu sau Penedo, tehnicianul vrea să pună pe liber alți 12 fotbaliști. În atare condiții, problema e cine mai rămâne la echipă.

“Strâmbul” s-a întâlnit vineri dimineață cu șefii, la RIN, iar concluziile în privința plecărilor au fost în mare parte luate. Astfel, Popovici, Katsikas, Axente, Gomelt, Hanca și D. Popa sunt “pa”, pe ultimii doi încercându-se să se obțină și anumite sume de bani. Olteanu, Moldoveanu, Neicuțescu și Ehmann vor fi împrumutați, în timp ce Salomao intră în ultimele șase luni de contract și va fi vândut mai mult ca sigur în această iarnă, iar Pesic va fi îndepărtat și el din cauza salariului mare, 9.000 de euro pe lună.

Astfel, Rednic ar putea termina anul cu Muțiu și Eșanu portari, Sorescu, Popescu, Grigore, Ciobotariu și Corbu fundași, Nistor, Zenke, Ait Atmane, I. Șerban și italianul Montini. Plus antamatul Ioan Filip. Practic, nici măcar jumătate de lot. Și pe 9 ianuarie e reunirea lotului. Iar Dinamo trebuie să tragă tare în acest sezon pentru … salvarea de la retrogradare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-21

TAGURI: dinamo, rednic, jucatori, afara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri