2020-07-15 15:30

"Procurorul" face praf campania de achiziţii a lui Dinamo. Şi mare dreptate are

 |  15:24
"Procurorul" face praf campania de achiziţii a lui Dinamo. Şi mare dreptate are

Florentin Dincă

Cornel Dinu, fost conducător, antrenor și jucător la Dinamo, a făcut praf campania de achiziţii din această iarnă a "câinilor". Cel supranumit Procurorul are perfectă dreptate, şefii lui Dinamo, în frunte cu Ionuţ Negoiţă, Adi Mutu şi Ioan Andone, începând să aducă jucători după ce sezonul a început, şi nu înainte, la începutul anului, când era normal.

Roş-albii au mari emoţii cu prinderea play-off-ului în sezonul regulat, fiind pe locul cinci în clasament. Cu doar patru etape înainte de final, Dinamo avea nevoie disperată de jucători puşi la punct din toate punctele de vedere, ca să spere la îndeplinirea primului obiectiv, însă jucătorii aduşi până acum şi cei care vor veni în perioada următoare numai pregătiţi şi acomodaţi nu pot fi. Bawab a venit acum o săptămână, Dielna ieri (n.r - luni), Rivaldinho, fiul marelui Rivaldo, abia a sosit la echipă, iar Bumba are probleme cu actele şi nu poate debuta în următoarele două săptămâni.

"Singurul lucru care mă surprinde e faptul că toate echipele din lume își fac niște socoteli înainte de campania de transferuri. E vorba de rațiunille și exigențele băncii tehnice. Dinamo trebuia să-și facă atent calculele majore înaintea meciurilor din luna decembrie. Îți aduci ce ai nevoie, 2-3 jucători și, eventual, după ce se fluieră începutul sezonului, mai aduc unul. Din păcate, Dinamo e într-o situație unică, neîntâlnită în fotbal. Aduce jucători după ce se dă fluierul de start al sezonului. E greu de crezut că poate contura o anumită formulă eficientă pentru viitor", a spus Dinu la Dolce Sport

Cornel Dinu s-a referit şi la decizia şefilor din Ştefan cel Mare de a-i da drumul în Qatar, pentru doar 200.000 de euro, celui mai bun fotbalist din prima parte a campionatului: “Dinamo a pierdut un jucător foarte bun. Lazăr nu numai că era golgheterul echipei, ci era și jucătorul cel mai incisiv în atac și cel mai realist. Avea niște acțiuni în care scotea adversarul din joc, trăgea la poartă șo reușea să marcheze”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE