2020-02-16 21:47

Proştii proştilor într-o nouă formulă! Dinamo a pierdut ruşinos la Urziceni, iar Andone e pe făraş!

 |  17:20

Primii “proşti ai proştilor” au fost rapidiştii, dupăînfrângerea absurdă din Groapă, denumire pusă chiar de preşedintele lor, DinuVamă. Apoi a venit rândul steliştilor să poarte această titulatură , dupăumilinţa de la Urziceni, scor 0-1. Acum expresia li se potriveşte de minune“câinilor”, care au cedat ruşinos tot în Bărăgan, cu acelaşi scor. Dinamo acâştigat doar un punct în ultima lună şi Ioan Andone este foarte aproape de odespărţire de alb-roşii, partida cu Oţelul din etapa viitoare putând fi decisivăpentru el. Suporterii i-au cerut demisia, iar şefii dinamovişti au ajuns lalimita răbdării cu tehnicianul în vârstă de 50 de ani, însă lipsa uneialternative viabile în acest moment face ca decizia demiterii acestuia să semai amâne.

Înainte de meciul cu Unirea, Fălcosul spunea că un egalla Urziceni ar fi un dezastru pentru echipa sa, însă deznodământul a fost şimai dur pentru alb-roşii. “E cel mai slab meci al meu de când sunt laDinamo. Ştiam că va fi greu, dar nu măaşteptam ca jucătorii să nu se sacrifice. Am suferit cea mai mare ruşine decând sunt antrenor. Jucătorii mei nu au înţeles importanţa jocului”, a spusAndo după meci. Tehnicianul nu îşi explică cum nici unul dintre toţi cei patruatacanţi pe care i-a introdus pe teren nu a avut inspiraţie în faţa porţii:“Ne-a lipsit doar Adrian Cristea, în rest au jucat cele patru vârfuri, dar le-alipsit inspiraţia să înscrie un gol. De asta aveam nevoie, de o sclipire”.

Urmează măsurile, dar care?!

Presat de Borcea şi de Badea, dar şi de furia suporterilor,antrenorul trebuie să schimbe faţa echipei cât mai repede şi, din păcate, nicijocul ofensiv etalat până acum nu îl mai ajută să câştige meciurile."Jucătorii ar trebui să explice evoluţia lor la Urziceni. Este o marediferenţă între ceea ce fac la antrenamente şi ceea ce fac la meciuri.Antrenorul e cel mai autorizat să spună aceste lucruri. Nu mai putem accepta calucurile să meargă în această direcţie greşită. După o analiză foarteamănunţită, vom lua măsurile care se impun împreună cu antrenorii. Trebuiemăsuri care să redreseze rapid echipa”, a reacţionat dur Nicolae Badea.

Şi Andone este conştient că situaţia de la Dinamo ascăpat de sub control şi este decis să facă schimbări, însă ce schimbări? Multeîn primul “11” nu prea are cum să facă: “Au luat meciul ca şi cum vom câştigasigur. Suntem în criză. Este al patrulea rezultat slab consecutiv pentru noi. Eclar că trebuie să se ia măsuri după o asemenea ruşine”, a spus antrenorul.Situaţia de la nivelul lotului nu îl ajută pe Andone. Garat va lipsi cu Oţelul,fiind suspendat, dar oricum fundaşul argentinian era ieşit de ceva vreme dinformă, la mijloc Kone, Mărgăritescu şi Munteanu nu dau satisfacţie, AdrianCristea este accidentat, iar atacanţii, lăudaţi de toată lumea până acum pentruprestaţiile lor, au devenit brusc impotenţi. În plus, Ousmane N’Doye pare dinalt film, senegalezul ieşind cu zâmbetul pe buze de la vestiare, după ruşineade la Urziceni. Singurele motive de bucurie pentru Andone, dacă poate fi vorbade aşa ceva, sunt evoluţia bună ale lui Oscar Rubio, dar şi a lui Ema Dolha,care a prins echipa de două meciuri, după o absenţă de patru luni de pe gazon.

Suporterii au venit la meci, jucătorii i-au ignorat!

Războiul suporteri versus Andone şi jucători, purtat înultima perioadă, părea că a luat sfârşit la Urziceni. Fanii au încurajat echipapână aproape de final, însă scorul de pe tabelă şi evoluţia submediocră aechipei i-au făcut pe aceştia să răbufnească din nou la adresa jucătorilor şi aantrenorului. Suporterii l-au luat din nou în colimator pe Cosmin Moţi, căruiai-au cerut să plece de la echipă, dar i-au taxat dur şi pe ceilalţi jucători.„Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi” şi „Mercenarilor”, le-au strigat faniidin tribune. Din acest motiv, fotbaliştii nu au venit să salute galeria lafinalul meciului, doar câţiva dintre ei apaludându-i de la centrul terenului.Gestul, care va reaprinde conflictul între părţi, a fost taxat şi de NicolaeBadea: “Cerem cu disperare ca suporterii să vină să încurajeze echipa, dar noice le oferim, fragmente de joc bun? Din respect trebuie măcar salutaţi şiaplaudaţi”.

Dinamo a ajuns la patru meciuri fără victorie în Liga I,iar meciul de vineri cu liderul Oţelul Galaţi trebuie neapărat câştigat, pentrua nu ieşi definitiv din lupta pentru titlu. Asta chiar dacă Andone şi jucătoriivor evolua sub o presiune fantastică, mai ales că fanii îi vor apostrofa dinnou la greu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE