2020-06-05 23:04

Prunea și-a pus definitiv GALERIA în cap: “Sunt drogați”. Rednic e acuzat că se află în spatele furiei suporterilor

 |  16:49
Prunea și-a pus definitiv GALERIA în cap: “Sunt drogați”. Rednic e acuzat că se află în spatele furiei suporterilor

Florin Prunea și Ionel Dănciulescu au fost luni după-amiază la o întâlnire cu Ionuț Negoiță pentru a numi un nou tehnician la Dinamo în locul lui Eugen Neagoe, cel care a fost sfătuit de medici să ia o pauză îndelungată de la antrenorat, după ce a suferit un infarct minor la meciul cu Universitatea Craiova. La ieșirea de la întâlnire, Prunea a vorbit și despre iureșul provocat de fani de la începutul acestui sezon, pe care i-a acuzat că sunt manipulați de fostul antrenor al echipei, Mircea Rednic.

Mai mult de atât, managerul lui Dinamo susține că unii dintre fani acționează astfel pentru că sunt drogați. "Fac un apel public lui Mircea Rednic, pe care îl rog să se potolească. Îl rog să ne lase în pace şi să nu mai pronunţe numele lui Eugen Neagoe. Fac public acest apel, după ce am vorbit cu el la telefon şi atunci când am venit preşedinte şi l-am rugat acelaşi lucru. Am fost colegi, ne ştim de mult, dar e timpul să înţeleagă aceste lucruri şi să realizeze unde am ajuns"

"O parte dintre fani au ajuns masă de manevră, acesta e adevărul. Am sesizat încă de la Constanţa că lucrurile nu sunt în ordine şi să nu ne mai ferim acum şi să spunem anumite lucruri! Unii dintre suporterii de la Constanţa se aflau sub influenţa unor substanţe. Nu a băuturilor alcoolice, erau drogaţi”

“Fac un apel la instituţiile statului pentru că s-a ajuns la nişte lucruri foarte periculoase. Era să moară un om, iar lucrurile pot degenera pe viitor. Sunt interese foarte mari, politice şi de tot felul ca Dinamo să ajungă în mîinile altcuiva. Iar o parte dintre suporteri sunt masă de manevră, influenţaţi de câţiva din galerie, fără să-şi dea seama", a declarat Florin Prunea, citat de DigiSport.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-22

In legatura cu acest articol...

Neagoe, OUT minim 4 luni. Dinamo îi caută înlocuitor
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE