2020-04-06 13:39

Pulhac, blocat la Dinamo din cauza Youtube

 |  16:14
Pulhac, blocat la Dinamo din cauza Youtube

Şansele ca fundaşul lui Dinamo, Cristi Pulhac, să ajungăîn Primera Division, la Hercules Alicante, sunt minime, după ce oficialiiiberici au aflat de pe internet despre năzbâtiile acestuia în afara terenului.

În urmă cu câteva zile, transferul la Hercules era ca şifăcut, iar jucătorul avea deja bagajele făcute pentru cursa de Alicante,supranumit ca „oraşul care nu doarme niciodată” datorită numeroaselor tentaţiinocturne pe care le oferă.

Mutarea a căzut însă în ultimul moment după cepreşedintele spaniolilor a găsit întâmplător filmuleţul de acum un an în carePulhac, în stare avansată de ebrietate, cânta “Steaua enumai una”. Deşi antrenorul EstebanVigo îl dorea pe fundaşul în vârstă de 26 de ani, oficialul i-a transmis să îşiia gândul de la el. În plus, impresarul Ioan Becali susţine că, pe lângăfilmuleţul buclucaş de pe Youtube, au mai fost alte persoane din fotbalulromânesc care i-au informat de „bine” pe spanioli despre Pulhac.

Acesta a ajuns la transferul cu numărul patru ratat înultimii trei ani. “E foarte dezamăgit, va avea nevoie de ceva timp ca să-şi revină din punct de vederepsihic”, spun apropiaţii acestuia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-03-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE