2020-07-02 12:15

Rădoi e FAIR-PLAY după eşecul cu Danemarca: "Nu meritam să egalăm"

 |  13:33
Rădoi e FAIR-PLAY după eşecul cu Danemarca: "Nu meritam să egalăm"

Selecţionerul naţionalei de tineret a României Mirel Rădoi e fair-play şi declară că, după evoluţia palidă a elevilor săi în meciul cu Danemarca, un eventual rezultat de egalitate nu ar fi fost unul meritat, în contextul în care, în ultimul minut al prelungirilor, la scorul de 1-2 pentru nordici, Florinel Coman a ratat o lovitură de la 11 metri.

"Sunt foarte puţine lucruri pozitive. Aş lăuda băieţii pentru atitudine, pentru revenirea pe final de joc, dar cred eu că dacă egalam era nemeritat. Nu ştiu dacă am fi meritat vreun punct astă seară, la felul cum ne-am prezentat, greşeli copilăreşti, greşeli de poziţionare, de interpretare. E clar că în momentul de faţă trebuie să îmi asum acest rezultat. Îmi pare rău pentru că nu au putut să treacă peste momentele grele, pentru că noi trebuia să fim echipa care să încerce în primele 20 de minute să pună presiune pe ei, să aibă o posesie prelungită a balonului, să aibă schimburi de direcţie cât mai rapide, penrtru că ştiam că adversarii noştri în momentul în care vor pierde mingea vor încerca să facă un contrapresing. Din păcate, am realizat foarte puţine lucruri în primele 20 de minute. Persistă aceleaşi probleme pe care le-am avut şi cu generaţia trecută, la nivelul fundaşilor centrali, din păcate interpretăm foarte greu jocul, în momentul în care jucăm cu o echipă care joacă 4-3-3 şi atacantul iese undeva să creeze o superioritate la nivelul mijlocaşilor noştri centrali, din păcate interpretăm din nou greşit. În momentul de faţă, singurul vinovat sunt eu", a declarat Rădoi, potrivit Digi Sport.

Reprezentativa de tineret a României a debutat cu un eşec în preliminariile pentru Campionatul European din 2021, după ce a fost învinsă, marţi, la Aalborg, cu scorul de 2-1, de selecţionata similară a Danemarcei. Pentru Danemarca a marcat Olsen, în minutele 3 şi 55, în timp ce pentru România a înscris Coman, în minutul 80, cel care a ratat în minutul 90+3 o lovitură de pedeapsă obţinută de George Ganea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE