2020-08-04 20:25

Rapid n-are loc pe Arena Naţională

 |  15:20
Rapid n-are loc pe Arena Naţională

Oficialii clubului Rapid Bucureşti au dorit să dispute pe Arena Naţională derby-ul din liga a II-a cu Petrolul Ploieşti, programat la 16 octombrie, în etapa a 12-a, însă cel mai mare stadion al ţării este indisponibil pentru această dispută de tradiţie din fotbalul românesc.

"FC Rapid Bucureşti a purtat mai multe rânduri de discuţii cu reprezentanţii Primăriei Capitalei pentru a susţine partida din campionat cu Petrolul Ploieşti pe Arena Naţională. Menţionăm că în urma acestor discuţii nu am întâmpinat un refuz din partea Primăriei, oficialităţile dorind să sprijine demersul nostru. Din păcate, calendarul competiţional este deja setat, iar în ordinea competiţiilor are întâietate echipa naţională, urmând apoi alte meciuri internaţionale, partidele din Liga 1 şi abia după aceea întâlnirile din Liga 2", se arată într-un comunicat al grupării giuleştene.

Doleanţa rapidiştilor avea şanse zero de soluţionare, deoarece, cu o zi înainte de data solicitată de către aceştia, adică pe 15 octombrie, naţionala de fotbal a României evoluează pe Arena Naţională împotriva Norvegia, în preliminariile EURO 2020.

Foto: fcrapid.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE